Kimas Kardašjanas vacāka meita Norta dabū brāzienu

tautaruna.lv 18.decembris 2021, 14:28
 
instagram.com
Amerikāņu slavenības Kimas Kardašjanas vecākā meita Norta Vesta (8) dabūjusi brāzienu no mammas - par to, ka bez atļaujas soctīkla "TikTok" tiešraidē izrādījusi ģimenei piederošo savrupmāju, raksta dailymail.co.uk.

Kopā ar mammu Kimu Kardašjanu realitātes šova zvaigznes vecākā meita Norta Vesta pirms divām nedēļām izveidoja savu "TikTok" kontu. Īsā laikā tas sasniedzis vairāk nekā 2,1 miljonu sekotāju. Taču bez mammas ziņas Norta nedrīkst neko publicēt, kur nu vēl filmēt tiešraides!

Kima bija nepatīkami pārsteigta, uzzinot, ka meita ir piekļuvusi video veidošanas aplikācijai, lai vadītu faniem ekskursiju pa Kardašjanu grezno māju Dienvidkalifornijā un parādītu Kimu guļam gultā.

Nortas ideja bija parādīt faniem ģimenes savrupnamu Hidenhilsā un to, kā tā ir izrotāta Ziemassvētkiem.

Viena no pirmajām vietām, ko Norta parāda video tiešraidē, ir viņas pašas istaba, kas visa ir ieturēta rozā krāsā un krasi kontrastē ar pārējā mājā ieturētajiem gaišajiem toņiem un minimālisma stilu.

Norta savā istabā parāda Ziemassvētku dekoru, kas izskatās kā piparkūku vīriņš, un tad jau dodas ekskursijā pa visu māju. Nortai pievienojas viņas brāļi, māsa un citi bērni, kad viņa ierosina “noiet lejā, mums tur ir izīrētās “Sing” lietas”. Ar to meitene domājusi dekorācijas un dažādus priekšmetus, kas ieturēti jaunās animācijas filmas “Sing 2” tematikā.

Dodoties lejup pa kāpnēm, Norta mudina rotaļu biedrus “teikt jā”, ja bērni vēlas, lai viņa parādītu “Sing 2” dekorācijas, kas izvietotas pirmajā stāvā un mājas pagalmā.

Viņi pat atsāk laika atskaiti "3, 2, 1", pirms sāk demonstrēt filmas “Sing” dekorācijas savās mājās. Bērni pēc tam pēc kārtas izrāda dažādus muzikālās komēdijas varoņus, kas ir veidoti no kartona. Filmas pirmizrāde Losandželosā notika tajā pašā dienā, kad Norta uzfilmēja savu video. Savukārt kinoteātros visā pasaulē šo darbu paredzēts sākt demonstrēt no 22. decembra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas