"Es neesmu gatava kļūt par karalieni"; Nīderlandes princeses vaļsirdīgā atzīšanās

tautaruna.lv 21.novembris 2021, 15:26
 
PPE/SIPA/Scanpix
Šonedēļ klajā nāca autobiogrāfija par Nīderlandes karaļa Vilema Aleksandra vecāko meitu, mantinieci Katarīnu Amāliju, ziņo medijs "People".

Biogrāfei Klaudijai de Breijai princese atklāja, ka neesot gatava pārņemt troni un kļūt par karalieni.

Šobrīd pincesei vēl nav jākļūst par karalieni, jo troņa pienākumus pilda viņas tēvs.

Biogrāfei viņa atklāja iepriekš nezināmas detaļas par savu dzīvi.

Viņa skaidroja, ka ir runājusi ar savu māti par nākotni, kas varētu notikt, ja pēkšņi mūžībā dotos esošas karalis, viņas tēvs. Katarīna skaidroja, ja tā notiktu, tad viņa lūgtu savu māti iesaistīties un palīdzēt pildīt pienākumus.

"Es teicu savam tēvam, ka viņam ir jāturpina ēst veselīgi un daudz vingrot," jokoja Katarīna.

Lai arī šobrīd princese vēl nav gatava kļūt par karalieni, troņmantiniecei vienmēr ir patikušas diadēmas un kroņi. Kā viņa skaidroja, bērnībā viņa esot vilkusi mātes, karalienes Maksimas diadēmas.

"Man patīk diadēmas. Parādiet man diadēmu, un es zināšu no kurienes tā radusies. Es varu atpazīt visas Eiropas diadēmas. Agrāk es pielaikoju savas mātes diadēmas," sacīja princese.

Nīderlandes troņmantiniekiem ir ierasts izdot grāmatas par sevi, sasniedzot 18 gadu vecumu. Līdzīgas biogrāfijas tika izdotas arī par Amālijas tēvu, karali Vilemam Aleksandru un viņas vecmāmiņu, bijušo monarhijas princesi Beatriksi.

Iepriekš vēstījām, ka Nīderlandes troņmantiniece princese Katarīna Amālija paziņoja, ka atsakās no valsts piešķirtā gada pabalsta aptuveni divu miljonu dolāru apmērā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas