4 visbīstamākās horoskopa zīmes

tautaruna.lv 21.novembris 2021, 9:20
 
unsplash.com
Protāla "Times of India" astrologi izveidojuši sarakstu ar tām horoskopa zīmēm, kurām ir vislielāka tendence iekļūt dažādās nepatikšanās un paveikt noziegumus.

Mežāzis

Eksperti izceļ, ka visbīstamākie ir Mežāži. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv vislielākā iespēja paveikt, kādu noziegumu. Sākot no sīkām zādzībām, līdz pat slepkavībai. Tas ir pateicoties tam, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem piemīt ļoti labas prāta spējās un loģika. Mežāžiem padodas plānu organizēšana. Tomēr Mežāži ir ļoti neuzmanīgi un tieši šis ir viņu lielākais trūkums, tāpēc viņi ātri var tikt pieķerti.

Lauva

Lauvām piemīt ļoti augsta pašapziņa. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti augstās domās par sevi, tādējādi viņiem liekas, ka var paveikt it visu, pat dažādus noziegumus. Lauvām patīk uzmanība, tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji vēlas paveikt ko tādu, lai kļūtu slaveni. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var būt visai aukstasinīgi un visbiežāk nenodarbosies ar sīkiem noziegumiem.

Skorpions

Skorpioni mēdz būt visai skaudīgi. Viņiem nepatīk, ja citiem veicas labāk. Tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi paveikt noziegumu, lai iegūtu vēlamo un nokļūtu citu cilvēku uzmanības centrā. Skorpioni pie katras izdevības centīsies, kādam "iedzelt", jo tādējādi viņi jūtas pārāki pār citiem. Skorpioni var būt arī visai labi manipulatori, tādējādi mēģinot iesaistīt arī citus dažādās nepatikšanās.

Strēlnieks

Strēlnieki var būt ļoti labi zagļi. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ikdienā mēdz būt skarbi, ja iet runa par viņu laimes nodrošināšanu. Strēlnieki uzskata, ka ir gatavi upurēt citu laimi, savas laimes dēļ. Tādējādi ir gatavi apzagt citus cilvēkus. Strēlnieki ir ļoti gudri, tāpēc mazu zādzību veikšana, šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem ir tīrais nieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas