Soctīklu lietotāji sašutuši - skolotāja stundu laikā pārkāpj Covid-19 ierobežojumus

tautaruna.lv 21.novembris 2021, 15:39
 
unsplash.com
Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotājas ieraksts sacēlis plašu diskusiju "vētru" sociālajā medijā.

Sieviete atklāja, ka viņas bērna skolā, skolotāja rīkojas pretlikumīgi.

"Bērns nejauši izpļāpājās, ka viņi skolā sēž bez maskām, jo skolotāja aizver žalūzijas un neviens viņus neredz. Kā pedagogs var mācīt jau šajā vecumā, ka krāpties un neievērot noteikumus ir ok? Nemaz nerunājot par veselības riskiem. WTF?"

"Twitter" lietotāju viedokļi par šo situāciju bija dažādi. Daļa atzina, ka šāda situācija ir nepieļaujama un skolotāji nedrīkst bērniem mācīt, ka melot ir labi.

"Acīmredzot, IZM tam ir jāpievērš pastiprināta uzmanība - tas nav ok nekādā gadījumā, jo māca melot, krāpties, neievērot pieņemtos likumus un nerūpēties par sabiedrības drošību! Tādiem "skolotājiem" nevajag būt skolā! Un arī direktoram, ja piever uz šo acis," pauda "Twitter" lietotājs.

Uz šo komentāru atbildi sniedza izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece. Viņa uzsvēra, ka skolotāju ardobiedrība pavisam nesen esot lūgusi valdībai apturēt notiekošās pārbaudes skolās. Ministre izcēla, ka par spīti lūgumam, pārbaudes netikšot atceltas.

Vairāki "Twitter" lietotāji atzina, ka šāda situācija nav nekas jauns un ir novērojama arī citās izglītības iestādēs Latvijā.

"Cik dzirdēts, tā notiek arī citur. Pēc pārbaudēm, klases pārkārto uz augstākiem stāviem, un uzrodās aizslietņi pie logiem."

"Dzīves realitāte mūsu sabiedrībā. Tā daudzi dara. Netēlosim ka kaut kas jauns."

"Maniem bērniem skolā tas pats."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas