"Es izplūdu asarās"; slavena modele nejauši uzzina, ka sirgst ar nopietnu slimību

tautaruna.lv 21.novembris 2021, 21:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Populārā Lielbritānijas modele, televīzijas šovu zvaigzne Kristīne Makginessa nākusi klajā ar šokējošu informāciju, ziņo "Daily Mail".

33 gadus vecā zvaigzne atklāja, ka pavisam nejauši uzzinājusi, ka sirgst ar autismu vieglā formā. Izrādās, ka arī viņas trīs bērniem, ir atklāta tāda pati diagnoze.

Modelei autisms izpaušas ar grūtībām socializēties, koncentrēties un pieņemt lēmumus.

"Man ir apstiprināts autisms. Tas ir dīvaini, bet es pamanīju, ka manā dzīvē ir bijuši dažādi mājieni, ka man varētu būt autisms," pauda modele.

Kristīne atzina, ka, lai gan viņa nebija pilnībā pārsteigta par diagnozi, to esot bijis emocionāli grūti pieņemt.

Modele par savu diagnozi uzzināja pavisam nesen, vien augustā. Kembridžas universitātes Autisma pētniecības centra direktors viņu un viņas vīru uzaicināja uz tikšanos. Viņi aizpildīja anketu, kas paredzēta, lai noteiktu autisma spektra iezīmes cilvēkā.

Anketā iegūstamo punktu skaits svārstās no 0 līdz 50. Ierasti, veseli cilvēki saņem aptuveni 15 punktus. Kristīne testā ieguva 36 punktus.

“Tas bija ļoti daudz, kad tikšanās bija beigusies, es izplūdu asarās. Manuprāt, tas ir tāpēc, ka šīs ziņas radīja lielu emociju sajaukumu," atzina modele.

Viņas vīrs atzina, ka jau bija ievērojis, ka viņa sieva ir citādāka nekā citi. Vīrs atzina, ka bieži vien viņai ir vajadzīgas vairākas stundas, lai sagatavotos vai pieņemtu vienkāršus lēmumus.

Kristīne Makginessa ir modele, televīzijas šovu zvaigzne. Pirmo atpazīstamību viņa ieguva, kā skaistumkonkursu dalībniece. Modele ir precējusies ar komiķi, aktieri Patriku Džozefu Makginesu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas