Dziedātāja Adele atklāj, kāpēc zaudējusi svaru

tautaruna.lv 21.novembris 2021, 16:00
 
Reuters/Scanpix
Dziedātāja Adele sarunājoties ar televīzijas šovu vadītāju Opru Vinfriju klajā nākusi ar pārsteidzošu patiesību, kāpēc viņa zaudējusi svaru, ziņo "Daily Mail".

Dziedātāja kopumā ir zaudējusi vairāk nekā 45 kilogramus.

Kā viņa atzina, tad tas nemaz neesot bijis viņas mērķis.

Viņa neesot mērķtiecīgi strādājusi pie tā, lai zaudētu kilogramus.

Izrādās, ka svara zaudēšana bija saistīta ar šķiršanos no bijušā vīra Saimona Koneki. Dziedātāja pēc šķiršanās piedzīvoja ļoti lielu stresu un trauksmi.

"Galvenokārt tas viss bija saistīts ar manu trauksmi. Pēc laulības šķiršanas man bija visbriesmīgākās trauksmes lēkmes. Tā pilnībā mani paralizēja un samulsināja, es vairs nevarēju kontrolēt savu ķermeni," sacīja Adele.

Viņa minēja, ka arī iepriekš ik pa laikam esot trenējusies, jo saskārās ar muguras problēmām. Laikā, kad viņa izšķīrās no vīra, Adele devās uz treniņiem un atskārta, ka tieši tur viņai mazinās trauksmes sajūta.

Brīžos, kad viņai nebija ko darīt, Adele devās uz sporta zāli. Tā esot bijusi, kā rehabilitācija, jo sportojot nedomāja par izirušajām attiecībām.

Jau vēstījām, ka pasaulslavenā britu dziedātāja Adele 2019. gadā uzsāka šķiršanās procesu ar bijušo vīru Saimonu Koneki. Adele un Saimons satikās septiņus gadus, bet 2018. gadā abi salaulājās. Viņiem ir astoņus gadus vecs dēls, par kuru aizbildniecība būšot abiem vecākiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas