Skandalozā Latvijas šovu zvaigzne mīlu meklē TV; tagad kopā ar zīdaini

tautaruna.lv 28.septembris 2021, 17:30
 
facebook.com
Pirmdienas vakarā kanāla TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi notikumiem iepazīšanās šovā ”Saimnieks meklē sievu”, un šajā sērijā skatītājus sagaidījaatkalredzēšanās ar vairāku šovu dalībnieci Aiju Dembovsku, raksta "skaties.lv".

24 gadus veco rīdzinieci Aiju uz savu saimniecību aicinājis zirgkopis Armands no Tērvetes. Armands aizraujas ne tikai ar amatierteātri, bet arī ar autosportu. Viņš meklē dāmu nopietnām attiecībām.

Vēstuli no Aijas bija saņēmis arī saimnieks Andris. Taču vēlāk Aija atzina, ka pati saimniekiem vēstules nav sūtījusi, jo viņu dalībai šovā pieteikusi draudzene.

Saimniecībā pie Armanda Aija ieradās pēdējā un paziņoja, ka nav ieradusies viena, un lūdza namatēva palīdzību: ”Es neesmu viena atbraukusi, man ir mašīnā mazais līdzi. Ratiņus vajadzēs salikt.”

”Tas gan bija pārsteigums, ko tādu es nebiju gaidījis,” to, ka Aija ieradusies kopā ar dēlu, kurš pasaulē nāca pērnā gada nogalē, komentēja saimnieks.

Šova laikā līgaviņas sūdzējās, ka istabā salst, tāpēc saimnieks gādāja iekuru, un palīgā steidzās Aija.

Izmantojot izdevību, saimnieks painteresējās, kādēļ meitene šobrīd ir brīva. ”Sanāca tā, ka ar bērna tēvu izšķīrāmies noteiktu iemeslu dēļ. Un tagad jau nebija īsti tā laika,” skaidroja Aija un neslēpa, ka Armands viņai patiesi simpatizē.

Tomēr Armands nolēma, ka tieši Aija ir viena no dāmām, kuru sūtīt mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:53

Jaunākās diskusijas