"Našķoties" Zane par dzīvi slimnīcā: Biju gatava evakuācijai

tautaruna.lv 28.septembris 2021, 16:00
 
instagram.com / naskoties_zane
Grāmatu “Našķoties” un “Našķoties bērnībā” autore Zane Grēviņa atgriezusies pēc slimnīcā pavadītajām divām nedēļām.

Ar saviem iespaidiem Zane dalījās sociālajos tīklos, ievietojot asprātīgus stāstiņus par piedzīvoto, un sajūtām atgriežoties mājās.

“Šorīt pamostoties biju gatava ārkārtas evakuācijai, bet izrādās, ka pulksten piecos māsiņa vienkārši bija ienākusi mērīt man temperatūru.”

Saviem vairāk kā 56 000 sekotājiem “Instagram” populārā blogere gan neatklāj iemeslu, kādēļ pavadījusi laiku slimnīcā.

“Slimnīcas palātas biedrene - burvīga lēdija, 73 gadi - šodien pēc izrakstīšanās novēlēja man savu ēdienreizēs sakrāto maizīšu kaudzi. Kautrējos atteikt. Pieņēmu šo dāvanu, pateicos. Tagad domāju, kam šo bagātību nodot tālāk.”

Neskatoties uz veselības problēmām, Zane saglabājusi humora izjūtu un atklāja ainiņas no slimnīcas dzīves.

“Pirms miega te piedāvā tādu nomierinošu sīrupu, kuru es vēlīgi pieņemu jau trešo nakti. Paldies. Šovakar, ienākot palātā, māsiņa paziņo, ka “te nāk viens auksts šots”, un pirmo reizi piecos gados paklusēju ar savu “paldies, šotus nedzeru”. Bija tā vērts.”

Šobrīd Našķoties Zane atgriezusies mājās un saviem atbalstītājiem stāsta, ka “pēdējo divu nedēļu laikā esmu nomainījusi sešas palātas biedrenes, apēdusi kaudzi dažādu slimnīcas putru, sautējumu un izbaudījusi daudz un dažādu slimnīcpiedzīvojumu, bet atgriežos mājās uz tālāku veseļošanos pie saviem vietējiem dakteriem. Bezgalīgi ticu, ka savas mājas, savs spilvens, virtuve, vīrs, suns un sava gulta atgūt spēkus palīdz krietni ašāk.”

Sociālajā vietnē “Instagram” Zane jau priecē sekotājus ar jaunām receptēm rudenīgām dienām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas