Rihards Lepers nebaidās sasmērēt rokas

tautaruna.lv 28.septembris 2021, 15:00
 
Nora Krevņeva / F64
Aktieris un dziedātājs Rihards Lepers savā “Tik Tok” profilā jaunus video liek reti, bet, kad to dara, nekautrējas un neizskaistina savu ikdienu.

Septembra sākumā Lepers padalījās ar savu piedalīšanos latviešiem labi pazīstamajā rudens darbā - kartupeļu talkā, kas nereti ir īsts ģimenes saliedēšanas pasākums.

Video redzams, kā Lepers darbu pārtraucis un saviem vairāk kā 3000 "Tik Tok " sekotāju angļu valodā stāsta par notikumu, kā arī iepazīstina ar savu sievu Kristu Paulu, kura cītīgi rosās fonā. Papildus Lepers norāda uz 70. gadu PSRS ražojumu - uzticamo traktoru.

Sociālajos tīklos vērojams, ka Rihards Lepers pievērsies ģimenes dzīvei un labprāt laiku pavada savu tuvinieku lokā.

2020. gadā Lepers iestūrējis laulības ostā un apņēmis sievu Kristu Paulu, pēc gada 23.aprīlī Bulduru slimnīcā paaulē nākusi viņu meitiņa Odrija.

Rihards Lepers ir latviešu aktieris un dziedātājs. 2007. gadā absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju dramatiskā aktiera specialitātē. Spēlējis Rīgas Krievu teātrī un Teātra Observatorijā. Filmējies vairākos seriālos un filmās, tai skaitā "Sapņu komanda 1935", ''Rūdolfa mantojums", ''Mazie laupītāji'', Svešā dzīve", "Cerību iela 21", "Saldais pārītis", "Markuss".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:26

Jaunākās diskusijas