Jau trīs gadus tiesājas par Valtera Frīdenberga mantojumu

tautaruna.lv 28.septembris 2021, 14:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
17.oktobrī apritēs trīs gadi, kopš cīņā ar slimību zaudēja mūziķis Valters Fridenbergs, taču tiesā joprojām tiek apstrīdēta Valtera mantojuma sadale, vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Joprojām tiesājas par Valtera Frīdenberga mantojumu" izdevumā "Kas Jauns".

Kā raksta izdevums joprojām tiek dalīta Valtera manta - aizvadītajā nedēļā bija paredzēta tiesas sēde lietā, kur mūziķa draudzene Kristīne Paegle izvirzījusi prasību pret trim citiem Valtera atstātajā testamentā minētajiem cilvēkiem par mantojuma dalīšanu.

Ar ko tā beidzās - pagaidām ne ar ko, jo tiesas sēde pārcelta uz nākamā gada sākumu.

Prasības uzturētāja Kristīne Paegle atteicās komentēt šo situāciju.

Vai tiešām viņa apšauba sava līgavaiņa testamentu? Par to neizpratnē ir viens no mantiniekiem, Valtera Frīdenberga draugs Mareks Bērents, uzsverot, ka īsti jau nav ko komentēt, jo pats neizprot, kāpēc nepieciešama šī “nevajadzīgā tiesvedība”, jo pēdējā griba taču izpildīta tā, kā aizgājējs to pieminējis testamentā. “Kristīne ar mums visiem nekomunicē jau kādus divus gadus, šī lieta tiek risināta caur viņas advokātiem, kas arī ik pa laikam nomainās," pauž Bērents.

Jāpiebilst, ka Valters Frīdenbergs īsi pirms savas nāves atstāja testamentu, kurā savu īpašumu - māju Pārdaugavā - novēlēja četriem mantiniekiem: līgavai Kristīnei Paeglei, vistuvākajam draugam Marekam Bērentam un divām krustmeitām Esterei un Renātei.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:28

Jaunākās diskusijas