Slavena komiķe spiesta taisnoties par saviem it kā netīrajiem nagiem

tautaruna.lv 8.septembris 2021, 19:30
 
Pixabay
Britu komiķe Katrīna Raijana, pēc sava jaunā izdevuma “The Audacity” reklāmas, ir spiesta taisnoties, ka viņas nagi nav netīri, bet gan krāsoti. Viņa gan joko pretim, ka viņa gan nezin ko īsti nozīmē netīri nagi, jo viņa neveic tādus darbus, lai nagi būtu netīri.

Šādu nagu dizainu iespējams uztaisīt arī Latvijā. Tiesa, daļai cilvēku, tāpat kā Katrīnas faniem, tas labākajā gadījumā šķiet joku vērts:

“Izdevīgi dārzniecei. Gan jau dārznieku lobijs ielobējis modē, līdzīgi kā neveiklie ielobēja plēstās džinsas.”, “Ļoti skaisti, uzreiz rodas iespaids, ka meitene strādīga! “, “Es nez, netērētos, aizeju uz dārzu un diy gatovs.”, “Man šitais tumšais francis vienmēr atgādina pirkstus ievērtus durvīs” , Ja cilvēks nekad nav bijis kartupeļu talkā vai darījis tādu dirty job, iespējams, nav asociāciju. Jo melns arī ir krāsa. Citās krāsās krāsot galus ir OK, lai gan man prasītos biezāku līniju. “, “1917. gadā tāds nagu tonējums varēja dzīvību glābt... Viss iet pa jocīgu spirāli”, “Man jau šķiet, ka šis nu ir pēdējais modes kliedziens,kam piestāvētu tādi nosaukumi kā “kartupeļu talka” vai “sēņu laiks””, “Ļoti praktiski! Nagi netīri vēl pirms ierašanās objektā! Pēc tam aiztaupa pūles mēģinot iztīrīt”.

Katrīna Raijana ir Lielbritānijā dzīvojoša komiķe, rakstniece un aktrise, kas dzimusi un augusi Kanādā. Viņas tēvs savulaik emigrēja no Īrijas uz Kanādu, kur sastapa Katrīnas mammu - Britu izcelsmes kanādieti. Tas, ka Katrīnai nekad nav bijis smagi jāstrādā, nav tiesa. Viņas vecāki izšķīrās, kad viņa bija pusaudze. Studijām naudu viņa pelnīja, darot dažādus darbus. Tiesa, varbūt dārzā un automašīnu remontētavā viņa gluži nestrādāja, bet nekāda baltrocīte arī viņa nav.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas