Soctīklos populārs kļūst video, kur Kariņš dusmojas

tautaruna.lv 8.septembris 2021, 11:30
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
TV3 ziņas mikroblogošanas vietnē Twitter publicēja video, kur premjerministrs Krišjānis Kariņš otrdienas valdības sēdē, ieilgstot diskusijām par trešo vakcīnas devu, redzams manāmi nokaitināts.

Noskatoties video, Twitter lietotāji steidza dalīties ar dažādiem komentāriem.

Daļa komentētāju izteicās ironiski, piemēram, "viņš vienkārši spēlē klavieres".

Vēl kāds kritizē, ka "Kariņš ir nemākulīgs un vājš vadītājs - lūk, kas redzams viņa sejā!"

Savukārt pavisam pretējā viedoklī pausts: "Ja tev koalīcija ir APAR, NA, JKP un kas tur vēl - tur nav citu variantu, kā būt nokaitinātam. Es teiktu, ka viņš turas ļoti labi."

Tikmēr daļa Twitter lietotāju vispār nesaprot, kāpēc šādai Kariņa uzvedībai tiek pievērsta uzmanība.

"Es atvainojos, bet es patiešām nesaprotu. Kāda jēga publicēt šādu dzeltenās preses atraugu ? Ārpus konteksta, cilvēks uzvedas cilvēciski. Viņš neēd puņķi, nepiedāvā vēlētājiem banānu, un pat nerunā sūdu," teikts kādā komentārā.

Kā iepriekš vēstījām, Lietuvas Veselības ministrija nolēmusi sākt piedāvāt Covid-19 vakcīnas papildu devu iedzīvotājiem vecumā no 65 gadiem vairākām sabiedrības grupām. Latvijā veselības speciālisti iesaka nogaidīt ar tik plašu trešās potes piedāvāšanu.

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs uzsvēra, ka jautājums par trešo devu visās valstīs nav 100% politisks kā tiek pasniegts. Pēc viņa teiktā, vairākas valstis ir uzsākušas revakcināciju, balsoties uz pētījumu datiem. Viņš pauda bažas, ka, pieņemot noteikumus piedāvātajā redakcijā, Latvija būtu turpat, kur bijusi. Premjers Krišjānis Kariņš norādīja, ka tā kā Latvijā šobrīd ir lieli vakcinācijas pārpalikumi, tos neizlietojot, vakcīnas būs jāpārdod vai jāziedo. Viņaprāt, ir nepareizi, ka Latvija seko tikai Eiropas Zāļu aģentūras norādījumiem un pati nespēj cilvēkiem pateikt, vai varēs un kad varēs saņemt trešo poti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas