VIDEO: netālu no Jēkabpils notikusi traģiska avārija

tautaruna.lv 8.septembris 2021, 13:09
 
Ilustratīvs attēls / Dāvis Ūlands/F64
Braucot Daugavpils virzienā dažus kilometrus aiz Jēkabpils, 7. septembrī daudzi autovadītāji bija spiesti redzēt nepatīkamus skatus. Kādā krustojumā bija saskrējušies vairāki spēkrati un viens no šoferiem gājis bojā, stāsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Asfalts nokaisīts ar atlūzām, un satiksme pilnībā apturēta - šāds skats šodien pusdienas laikā aculieciniekiem pavērās šosejas Rīga-Daugavpils 158. kilometrā. Jau pēc dažām minūtēm palīgā četru incidentā iesaistīto auto šoferiem steidza ugunsdzēsēji, mediķi un policija. Kad satiksme atkal tika atjaunota, braucējiem pavērās nepatīkams skats un vairums šoferu tālāk ceļu turpināja daudz lēnāk nekā to iesāka.

“Nopietni ”sabučojušās” automašīnas, ļoti nopietni izskatās. Viena mētājas uz lauka, pat motors šķiet aizlidojis,” komentē kāds autovadītājs, kurš pēc negadījuma brauca garām notikuma vietai.

Negadījumā gāja bojā kāds 78 gadus vecs vīrietis, kurš uz lielceļa veica kreiso pagriezienu, lai turpat dažus simtus metru tālāk nonāktu mājās. Vieglā spēkrata aizmugurē nebremzējot ietriecās mikroautobuss, kas mazāko braucamrīku iestūma pretējā joslā, kur tieši tobrīd tuvojās kravas automašīna. Sadursmē cieta arī pats vaininieks - mikroautobusa šoferis, kāds 18 gadus vecs puisis.

Kravas auto vadītājs palika neskarts, un vēl viena spēkrata vadītājs tika cauri sveikā - viņa mašīnai uzlidoja lauskas, nodarot bojājumus vien dzelžiem.

“Šiem vadītājiem, kas bija uz vietas, tika veikta alkohola pārbaude organismā, kas uzrādīja negatīvu. Procesa ietvaros tālāk tiks noskaidrots, kas ir bojāgājušais un kas slimnīcā nogādātais,” komentē policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas