VIDEO: Skaistkalnē glābj neadekvātu vīrieti, kas uzrāpies uz tilta

tautaruna.lv 8.septembris 2021, 19:00
 
Kaspars Krafts/F64
5. septembrī kāds Skaistkalnes iedzīvotājs dzērumā bija uzrāpies uz tilta konstrukcijām un apdraudēja savu dzīvību. Procesā viņš izmantoja necenzētus vārdus un iemeta ūdenī savu mobilo telefonu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Skaistkalnes centrā dzīvo kāds 40 gadus vecs vīrietis Jānis. Vietējie viņu raksturo kā problemātisku un traucējošu. Blakus viņa mājvietai ir veikals, kura pārdevēja regulāri cieš no nemiera cēlāja garastāvokļa svārstībām.

Ap plkst. 19.00 Jānis izlēma pievērst sev papildu uzmanību. Rīdziniece Sintija, caurbraucot ciemu, fiksēja incidentu uz tilta, kas ved pār Mēmeles upi un savieno Latviju ar Lietuvu. Vīrietis uzkāpa uz tā konstrukcijām, un operatīvajiem dienestiem viņu nācās glābt.

“Pietuvojāmies tiltam un skatāmies, ka mūsu vietējais cilvēks Jānis ir iesprūdis starp tilta pāļiem. Bija necenzēti saucieni policistu un ātrās palīdzības darbinieku virzienā. Ugunsdzēsējs tika ietērpts speciālajā tērpā un izglāba viņu. Šī nav pirmā reize, un, man liekas, ka šī jau ir otrā reize, kad viņš tiek celts no tilta. Vietējie jau runā, ka vīrietim ir mīlas sirdsēsti, jo viņam ir ļoti pieprasīta sieva.

Jāņa sieva Andra savu laulāto nav redzējusi, kopš viņu aizveda operatīvie dienesti. Viņa ļoti grib zināt, kur atrodas mīļotais, taču viņš neceļ klausuli.

“Viņš nometa [telefonu] no tilta. Es zvanu, zvanu,” norāda Jāņa sieva Andra.

Andra neatbalsta sava vīra provokatīvo uzvedību un nav apmierināta, ka laulātais nepatīk kaimiņiem. Sieviete uzsver, ka vīram nepieciešama ārstu palīdzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:25

Jaunākās diskusijas