Cinovska saviļņota: veicu vienu no sirsnīgākajiem darījumiem manā karjerā

tautaruna.lv 2.septembris 2021, 17:10
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
TV producente un režisore Žaklīna Cinovska facebook dalījusies ar nesen pieredzēto - viņa saņēmusi telefonzvanu, kas izvērtās neparastā pieredzē.
"Ar mani pirms dažām dienām notika, kas tāds, kas ir īpaši neierasts mūsu latviešu mentalitātei!
Zvana svešs džeks, pieklājīgi stādās priekšā, atvainojas, ka neesam pazīstami un viņš mani uzdrošinājies traucēt, un ka sameklējis manu nummuru, jo viņš vienkārši nevarot man nepateikt personīgi..... cik viņam un viņa draugiem ļooooti patīk mans seriāls "Prāts vai instinkts" !!!
Scenārijs, aktrises un humorīgais pasniegšanas veids... Esot vienkārši lieliski.
Es domāju, ka mani kāds nes cauri, izjoko. Goda vārds! Kā tad! Kurš tad pie mums tā dara?
Es viņam ironiski vēl ko atbildu, un pavīpsnāju, cik ta viņam gadu? Viņš atbild, 29, drīz būs 30. Arī pārējiem džekiem. Un, kad pirms 10 gadiem, seriāls iznāca, viņi esot bijuši pa jaunu un vēl īsti nesapratuši.
Aha.. tagad palieku pa īstam aizdomīga latviete,:) Jaunatne!
Un grib mani pārsteigt, ka seriāls patīk vīriešiem- nesanāks! To, ka tas nav tikai sieviešu seriāls, es pati skaidri zinu, jo pēc oficiālajiem reitingiem, vīriešu auditorija ir- 46%
Nekā, džekiņ, neuzķeršos
Un tad viņš sāk runāt par dažādām epizodēm, kas viņam, viņa draudzenei un viņa draugiem īpaši patīkot. Par kurām smējušies un no kurām mācījušies.
Hmm.. tiešām? Laikam puisis tomēr ir patiess un reāli ir skatījies.
Nu labi, un, ko viņš grib? (es joprojām, domāju, ka man kāds joko)
Un tad viņš man prasa, vai nevar kur iegādāties visas sērijas, vai diskus? Maksāšot, cik vajag.!! Jo... viņi ar draugiem DŽEKIEM grib uztaisīt ballīti, kur visi kopā varētu skatīties visas sērijas bez pārtraukumiem!
Protams, ka man DVD ir!! Un es par tādu soli faniem varu iedot.
Nē, vajagot ko pretī! Ok, saku- mainu pret šampi!
Sarunāts!
Vienojamies pēc dažām dienām, bet nākamā viņš atkal zvana- vēl viens viņa draugs arī grib šo seriālu savā kolekcijā, vai var vēl vienu disku? Vēl viens šampis arī būšost!
Tā nu es šovakar veicu vienu no sirsnīgākajiem darījumiem manā karjerā! Nopietni.
Es reāli sajutu patiesu prieku, jo labus vārdus par citu darbu pie mums reti kurš viens otram patiesi saka. Reti. Kur nu vēl ar pus paaudzi atšķirībā un vēl ar tādu centību rauties nopirkt diskus!
Šampis tiks izdzerts, bet tās foršās sajūtas paliks! Paldies, Kristap un Co! Lai Jums tiešām forša skatīšanās ballīte, un kā runājām, gaidu kādu kopbildi!" raksta Žaklīna Cinovska.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:44

Jaunākās diskusijas