Megana Mārkla un princis Harijs nespēj dzēst 91 000 eiro parādu

tautaruna.lv 2.septembris 2021, 12:09
 
AFP/Scanpix/LETA
Labdarības fonds, kuru vadīja princis Harijs un Megana Mārkla, ir parādā pienācīgu summu kādai citai organizācijai. Šo problēmu vajadzēja atrisināt pirms dažiem mēnešiem, bet nez kāpēc tas nenotika, raksta "starhit.ru".

1. septembrī princim Harijam un Meganai Mārklai piederošā labdarības organizācija publiskoja finanšu pārskatus. Izrādījās, ka fonds ir parādā 78,5 tūkstošus sterliņu mārciņu (aptuveni 91 000 eiro) trešās puses uzņēmumam. Sākotnēji organizācijai vajadzēja atdot 213 tūkstošus mārciņu (248 000 eiro), bet daļa parāda tika atmaksāta.

Kā izriet no dokumentiem, laulātie plāno tuvākajā laikā atrisināt šo jautājumu. Tajā pašā laikā parāda termiņš beidzās gada sākumā. Pagaidām nav zināms, kāpēc kavēšanās notikusi.

Šis nav pirmais finanšu skandāls, kas skar pāri. Tā nesen izrādījās, ka Harijs un Megana turpināja saņemt finansiālu palīdzību no karaļnama pat pēc tam, kad bija atteikušies no pienākumiem. Par šiem līdzekļiem Elizabete II centās atbalstīt savu mazdēlu un viņa sievu. Kad informācija nāca gaismā, Lielbritānijā izcēlās skandāls.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas