"Šovakar jāiedzer!" Par mata tiesu vīrietis Jūrmalā izglābjas no nelaimes

tautaruna.lv 2.septembris 2021, 20:13
 
Aivars Ķesteris/F64
Jūrmalā tehniska ķibele piemeklējusi kādu “BMW” stūrētāju, kuras auto apstājies uz vienas no centrālajām ielām un neilgi pēc notikušā apturētajā spēkratā ietriecies kāds cits braucamrīks, vēsta “Degpunktā”.
“Šovakar jāiedzer!” tā, atceroties šodien pieredzēto, saka Jānis - vīrs, kurš par mata tiesu izmucis no lielas nelaimes un 1.septembri nu sauc par savu otro dzimšanas dienu.

Šodien, šajā vietā Rīgas ielā, vīrietis bija ieradies palīgā sievai, kura kopā ar dēlu biju devusies uz pirmo skolas dienu, taču ģimenes auto negaidīti pievīlis un apstājies.

“Mašīna stāvēja ar avārijas ugunīm, attiecīgi, gribēju izlikt ārā avārijas trijstūri,” atminas “BMW” vadītājas dzīvesbiedrs Jānis.

Nedaudz pakrāmējies pa bagāžas nodalījumu, vīrs atrada meklēto un salicis trijstūri grasījies jau paiet gabaliņu tālāk, lai noliktu to uz brauktuves. Laiks bijis labs un ceļa posms skaidri pārskatāms abos virzienos. Nekas neliecināja par to, kā varētu izvērsties šķietami tik nekaitīgā situācija.

“Pagriezos un sajutu, kaut kas nav īsti un atlecu nost. (..) Pilnā ātrumā, nebremzējot ietriecās. Es pussoli pagāju nost un tajā brīdī viņa ietriecās,” stāsta “BMW” vadītājas dzīvesbiedrs Jānis, piebilstot, ka pie otras automašīnas stūres bija gados vecāka kundze, kura neizskaidrojama iemesla dēļ ietriecās viņa sievas spēkratā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:27

Jaunākās diskusijas