"Es Jūs nepiečakarēšu!" Aldis Gobzems lūdz ziedojumus

tautaruna.lv 2.septembris 2021, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Saeimas deputāts, partijas “Likums un kārtība” līdzpriekšsēdētājs Aldis Gobzems lūdz ziedojumus. Tiesa, ne sev, bet partijai.

“Mīļie cilvēki! Jūs man daudz rakstāt, ka sametīsieties pa eiro manu administratīvo sodu apmaksai, mūsu kopējā cīņā par brīvību. Tas ir ļoti forši. Bet ir bet. Lūdzu nevāciet šobrīd man naudu. Vienlaikus, mums pavisam drīz vajadzēs tos sodus apmaksāt ikvienam, kurš nāk ar mani. Mana cīņu biedre Karīna Sprūde jau ir saņēmusi uzaicinājumu par 18.augustu. Tas nozīmē, ka būs mums katram pa divītim vai vairāk, visiem, kas bija uz Party busa jumta. Mēs to visu apmaksāsim, kad pienāks laiks. Mūs nebiedē nekādi sodi,” ierakstā “Facebook”pauž Aldis Gobzems.

Vienlaikus viņš norāda, ka būtu labi, ja atbalstītāji noziedotu mazliet naudas partijai “ Likums un kārtība”.

“Saku mazliet. Jo drīz teikšu, ka mums būs izšķirošajai cīņai jāsavāc vairāk. Es būšu no sirds Jums pateicīgs. Neziedojiet man, es badu nemirstu. Ja man pienāks grūti laiki, tad visi kopā tiksim galā. Tagad svarīgāk ir palīdzēt partijai, lai varu turpināt iesākto. Es Jūs nepiečakarēšu,” sola A. Gobzems.

Saskaņā ar KNAB rīcībā esošo informāciju, partija “Likums un kārtība” kopumā ziedojumos un dāvinājumos kopš šā gada 22. marta ir saņēmusi 11 872,97 eiro, tajā skaitā šā gada augustā 83,33 eiro. Ziedojumu apmērs svārstās no 1 eiro līdz 1000 eiro.

A. Gobzems nav pirmais, kas lūdz ziedojumus, lai darbotos politikā. 2001. gadā dibinot partiju “Jaunais laiks” Einārs Repše prasīja, lai tauta saziedo 1 miljonu latu. Partija tika izveidota 2002. gadā. Tiesa, pēc E. Repšes teiktā Neatkarīgajai 2005. gadā, tauta saziedojusi 312 000 latus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas