FOTO: Breda Pita rīcība Covid-19 laikā pamatīgi sadusmo cilvēkus

tautaruna.lv 1.aprīlis 2021, 18:14
 
AP/Scanpix/Leta
Holivudas aktieris saņēmis asu kritiku par Covid-19 ierobežojumu pārkāpšanu, raksta "Mirror".

Pits pieķerts Briselē, kamēr Beļģijā ieviests lokdauns trešā Covid-19 viļņa dēļ.

57 gadus vecais aktieris uz Briseli esot devies darba dēļ. Ierodoties Beļģijā ar šādu mēķi, jāparaksta deklarācija, ka ceļošana notikusi tikai profesionālu iemeslu dēļ.

Pits esot apmeties greznā viesnīcā un viņam organizēta privāta ekskursija pa mākslas galeriju, kaut arī pandēmijas dēļ tā publiskai apskatei ir slēgta.

Soctīklos nonācis attēls, kurā redzama Pita ekskursija un cilvēki apšauba viņa vizītes profesionālos iemeslus, lai nokļūtu Briselē. Izrādās, ka viņa draugs, mākslinieks Beļģijā gatavojas izstādes atklāšanai un bildēs Pits redzams kopā ar mākslinieku un vēl kādu vīrieti pozējam pie slavenā Pītera Brēgela darba "Dumpīgo eņģeļu krišana".

"Maznozīmīgi ceļojumi ir aizliegti? Ne tad, ja esi bagāts! Un nesakiet, ka viņš atbalsta savu draugu. Cilvēki nesatiek ģimenes ārzemēs, bet slavenības var darīt ko vēlas. Skandalozi," pauž soctīklu lietotājs.

"Man tas neizskatās pēc ārkārtējās nepieciešamības. Un kāpēc jāapskaujas?" - norāda vēl viens no neapmierinātajiem komentētājiem.

Tiek vēstīts, ka Beļģijā ir spēkā nakts komandantstunda un slēgti visi veikali, kas nepārdod pirmās nepieciešamības preces, un šos veikalus iespējams apmeklēt tikai pēc iepriekšējā pieraksta. Cilvēkiem arī aizliegts ceļot ārpus valsts, izņemot gadījumus, kad pastāv svarīgi iemesli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:51

Jaunākās diskusijas