Bankā Jelgavā ierodas vīrietis ar pistoli un nazi kabatā

tautaruna.lv 1.aprīlis 2021, 13:45
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Trešdienas pēcpusdienā bankas Citadele Jelgavas filiālē tika aizturēts vīrietis, kuram līdzi bija pneimatiskā pistole, nazis un gāzes baloniņš, raksta "novaja.lv".

Ap pulksten 14.00 apsardzes uzņēmums saņēma trauksmes signālu no bankas filiāles Lielajā ielā. Bez aizsargmaskas bankā ienāca vīrietis, kuram iepriekš nebija paredzēta vizīte, lai gan to nosaka pašreizējie epidemioloģiskie apstākļi.

Saņēmis atteikumu un uzaicinājumu reģistrēties vizītei, apmeklētājs kļuva agresīvs un rupjš pret darbiniekiem un smēķēja telpās.

Apsardzes darbinieks ieradās notikuma vietā un bankas telpās sāka pārrunas ar agresīvo vīrieti, taču viņš izvilka gāzes baloniņu un uzvedās neadekvāti.

Apsargs, izvedot agresīvo vīrieti uz ielas, nekavējoties izsauca Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas ekipāžu. Policija ieradās ātri, un izrādījās, ka agresīvais vīrietis ir jelgavnieks, dzimis 1976. gadā. Pie viņa atrada pneimatisko ieroci, nazi un gāzes baloniņu.

Vīrietis nogādāts policijas iecirknī, pret viņu sākts kriminālprocess par huligānismu. Par šādu pārkāpumu draud brīvības atņemšana uz laiku līdz 5 gadiem.

Agresors bankai nodarīja arī materiālus zaudējumus - viņš izlauza durvis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas