VIDEO: Pļavniekos notikusi bīstama avārija

tautaruna.lv 1.aprīlis 2021, 19:44
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāds ceļu satiksmes negadījums Rīgā sagādājis pamatīgas galvassāpes, ne tikai notikumā iesaistītajiem, bet arī simtiem citu šoferu, kuriem nācies dirnēt sastrēgumā, kas izveidojies šīs avārijās dēļ, vēsta raidījums "Degpunktā".

Īsi pirms pusdienlaika, vienā no Pļavnieku noslogotākajiem krustojumiem notikusi divu auto sadursme, kurā tikai veiksmīgas sakritības pēc necieta kāds nejaušs garāmgājējs, jo nelielais “Volkswagen”, pēc sitiena pa sāniem “aizlidojis” pāri gājēju ietvei, vietā, kur ik dienas zaļo gaismu sagaida desmitiem, iespējams pat simtiem gājēju. Negadījuma brīdī, šeit neviens nestāvēja.

“Mēs vienkārši neiedevām ceļu,” atzīst otra auto vadītājs. Uz jautājumu, kā tas gadījies un vai kaut kas nav novērsis uzmanību, viņš atbild: “Neskatījāmies telefonā. Vienkārši, mums viena mašīna deva ceļu, bet sanāca, ka tas novērsa uzmanību. (DP: Palikāt krustojumā un gribējāt pabeigt manevru? ) Gribējām pabeigt manevru un tā gadījās.”

Notikuma izmeklēšana, vaininieku saukšanas pie atbildības un visas pārējās ar šo negadījumu saistītās formalitātes uzticētas ceļu policistiem, kas fiksēja avārijas vietā redzamās pēdas un pieņēma iesaistīto paskaidrojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas