Kāpēc tiesu izpildītāji izsola Krištopana dzīvokļus?

tautaruna.lv 1.aprīlis 2021, 11:30
 
Alise Šulca/F64
8.aprīlī Rīgas apgabaltiesas zvērināta tiesu izpildītāja Dana Galzone izsolīs bijušā premjera Viļa Krištopana dēlam Kasparam Krištopanam piederošus dzīvokļus un vienas kluba telpas, kas atrodas Ausekļa ielā 4, vēstīts Kārļa Seržanta materiālā "Tiesu izpildītāji izsola Krištopana dzīvokļus" izdevumā "Kas Jauns".

Savulaik šajā īpašumā tika uzsākts projekts ar ekskluzīvu dzīvokļu veidošanu, un mērķis bija tos tirgot uzturēšanās atļaujas nopirkušajiem ārvalstu pilsoņiem.

Izsoļu portālā redzams, ka kopējā darījuma sākuma summa ir visai iespaidīga - tā nedaudz pārsniedz 1,2 miljonus un izsoles gaitā varētu vēl pieaugt.

Kaspars faktu par izsoli nenoliedz. Viņš skaidro, ka kopumā projektu vērtē kā veiksmīgu (iztirgoti ap 30 dzīvokļu), bet ir palikuši vēl šādi tādi aktīvi, no kuriem esot laiks šķirties. Tika izvēlēts šāds ceļš.

Konkrētie pārdodamie dzīvokļi ir bez jebkādas iekšējās apdares.

"Tā kā es tur papildus neko neesmu ieguldījis, tad, ja izdosies pārdot, man lielu zaudējumu nebūs. Tās ir loģiskas sekas tam, ka dārgo dzīvokļu tirgus ir "aizgājis pa pieskari"," saka Krištopans.

Pēc viņa teiktā, pie tā vainojama gan mainītā uzturēšanās atļauju politika, gan Covid-19 pandēmija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:06

Jaunākās diskusijas