VIDEO: Latvijas slavenības atklāj, kāpēc vēlas vakcinēties pret Covid-19

tautaruna.lv 1.aprīlis 2021, 12:45
 
Ekrānšāviņš no video
Veselības ministrija uzsākusi informatīvo kampaņu “2 miljoni iemeslu vakcinēties” ar mērķi motivēt cilvēkus vakcinēties pret Covid-19. Video sabiedrībā zināmas personas stāsta, kāpēc vēlas saņemt vakcīnu.
Video redzamas tādas sabiedrībā zināmas personas kā Laima Vaikule, Ivars Kalniņš, Kaspars Gorkšs, Intars Teterovskis, Žoržs Siksna un citi.

"Kampaņā iekļautie stāsti un domas ļauj ieskatīties mūsu katra pārdomās, kāpēc vakcinācija ir solis ceļā uz ierasto dzīves ritmu. Jo lielāks būs vakcinēto skaits sabiedrībā, jo mazāks risks smagai saslimšanai un būtiskiem ierobežojumiem veselības aprūpes pieejamībā un citos sabiedriskās dzīves ierobežojumos.

Vakcinācija veido imunitāti pret Covid-19 slimību un pasargā no smagas slimības gaitas saslimšanas gadījumā. Pieredze citās valstīs, kur jau īstenota plaša sabiedrības vakcinācija, liecina, ka visas šobrīd Eiropas Savienībā reģistrētās vakcīnas uzrāda līdzvērtīgu efektivitāti, novēršot smagu Covid-19 slimības gaitu un hospitalizāciju," skaidro Veselības ministrijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas