Didrihsone par skandāliem: Tagad par mani zina arī vīrieši

tautaruna.lv 17.marts 2021, 16:00
 
Ekrānuzņēmums
Influencere un veikala "Butterfly" īpašniece Elīna Didrihsone kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" komentējusi skandālus, kuros bijusi iesaistīta.

"Man reizēm ir sajūta, ka tas notiek kaut kur, bet nenotiek ar mani, jo es dzīvoju savā dzīvē, savā tauriņa pasaulē," skandālus komentē influencere.

Didrihsone skandālus skaidro ar savu veiksmīgo uzņēmējdarbību un cilvēku neizpratni, kāpēc viņai "sanāk". "Es vienkārši ņemu un daru. Man nav laika dzirdēt, kas notiek apkārt," saka Elīna.

Viņa apgalvo, ka tikai vasarā sākusi apzināties, ka ir atpazīstama, kad veikalā viņu atpazinuši arī vīrieši: "Es domāju, ka tas ir bijis tieši dēļ tiem skandāliem, jo tie skandāli mani ir pavirzījuši vēl trīs soļus uz priekšu, jo tagad par mani zina arī vīrieši. Sievietes mājās kladzina, baumo un uzzina arī vīrieši."

Jau vēstīts, ka nesen Didrihsone nonāca viedokļu krustugunīs, kad vietnē Instagram pauda viedokli par homoseksuālām attiecībām, liekot cilvēkiem saprast, ka viņa šādu attiecību modeli nesaprot. “Šī tēma man ir absolūti nepieņemama. Es viņu nesaprotu, nekad nesapratīšu un nekad neatbalstīšu. Sākumā domāju, vai man par šo tēmu ir jārunā, taču sava nostāja man noteikti jāpasaka - esmu kategoriski pret!"

Tāpat influenceres apģērbu veikals "Butterfly" saskāries ar neglaimojošu skandālu. Par to sociālajā vietnē Facebook rasktīja Kristīne Miljone, kuras ieraksts izpelnījās lielu uzmanību, savukārt portāls "TVNET" ziņoja, ka par uzņēmumu interesējas arī PTAC un VID.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:33

Jaunākās diskusijas