Amerikāņu dziedātāja nāk klajā ar šokējošu paziņojumu

tautaruna.lv 17.marts 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Amerikāņu dziedātāja Demija Lovāto apgalvo, ka tikusi seksuāli izmantota un pamesta nomirt naktī, kad 2018. gadā pārdozēja narkotikas, raksta "Daily Star".

Lovāto to pavēstīja jaunajā dokumentālajā seriālā par viņas dzīvi "Demija Lovāto: dejot ar Nelabo" (Demi Lovato: Dancing with the Devil).

28 gadus vecā dziedātāja skaidroja, ka nav tikai pārdozējusi, bet arī tikusi izmantota. Tāpat dziedātājas draugs apgalvo, ka Lovāto pēc pārdozēšanas pamesta nāvei.

"Kad viņi mani atrada, es biju kaila, zilgana. Es biju atstāta nāvei pēc tam, kad viņš mani izmantoja," saka dziedātāja. "Kad pamodos slimnīcā, viņi jautāja, vai mums bija apbusējs sekss. Man bija uzplaiksnījums, kurā viņu redzu uz sevis. Es redzēju uzplaiksnījumu un teicu, ka jā," atklāj dziedātāja.

Tikai pēc mēneša viņa sapratusi, ka nav bijusi tādā stāvoklī, lai piekristu seksuālam aktam. Viņa arī neslēpj, ka šis nav pirmais gadījums, kad viņa seksuāli izmantota: "Kad biju tīņa gados, nokļuvu līdzīgā situācijā. Es zaudēju nevainību izvarošanas rezultātā." Dziedātāja pastāstījusi par to pieaugušajiem, taču otra persona tikusi sveikā cauri.

Jau vēstīts, ka 2018. gadā dziedātāja Demija Lovāto gandrīz nomira no narkotiku pārdozēšanas. Viņa neslēpj, ka cieš no nopietniem smadzeņu bojājumiem.

Pēc sešiem atturības gadiem 2018. gadā Demija nonāca slimnīcā pēc pārdozēšanas un gandrīz zaudēja dzīvību. Divas nedēļas Lovāto pavadīja medicīnas centrā Losandželosā.

Demetrija Devonna "Demija" Lovāto ir amerikāņu aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Pazīstama ar Mičijas Toresas lomu "Roka nometne" filmu sērijā un Sonijas Monro lomu seriālā "Dodiet Sonijai iespēju".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas