Populārā latviešu modele Ginta Lapiņa iepazīstina ar mīļoto

tautaruna.lv 17.marts 2021, 15:12
 
Ekrānuzņēmums
ASV dzīvojošā latviešu modele Ginta Lapiņa kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" iepazīstinājusi ar savu dzīvebiedru Braienu.

Lapiņa atklāj, ka ar Braienu iepazinusies Ņujorkā kur vīrietis ieradies no Losandželosas darba jautājumos, kas saistīti ar zīmola "STAN" modes nedēļu pilsētā, uz kuru modele tika aicināta kā viesis.

Pēc modes skates abi iepazinušies un sākuši satikties. Vēlāk Lapiņa pārcēlusies uz Kaliforniju pie mīļotā.

Raidījumā videozvana laikā Lapiņai piebiedrojās arī Braiens, kurš nosauca trīs īpašības, kuras Gintā vērtē visaugstāk. "Ginta ir ļoti vienkārša. Viņa ir gudra un viņai ir ļoti plaša sirds," saka Braiens.

Jau vēstīts, ka nesen Lapiņa sociālajā vietnē Instagram atklājusi, ka jūlijā kļūs par māmiņu. Atbildot savu sekotāju jautājumiem, Ginta atklāja, ka pārlsimoja Covid-19, būdama stāvoklī.

"Es uzzināju, ka man ir Covid-19, dienu pēc tam, kad sapratu, ka esmu stāvoklī jau gandrīz divus mēnešus. Nenoliegšu, tas bija ļoti grūts posms man emocionāli. Es ļoti pārdzīvoju, vai bēbim viss būs kārtībā. Kā arī pie ārsta varēju tikt tikai pēc Covid izslimošanas," atklāta bija modele.

View this post on Instagram

A post shared by GINTA LAPINA (@gintalapina)

Ginta Lapiņa ir latviešu modele, kura karjeru sāka 2005. gadā. 2008. gadā parakstījusi līgumu ar Women Management modeļu aģentūru. Piedalījusies vairāku ievērojamu dizaineru modes šovos. Fotogrāfijas iekļautas dažādos modes žurnālos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:45

Jaunākās diskusijas