VIDEO: Vai Reiniks neievēro Covid-19 ierobežojumus?

tautaruna.lv 17.marts 2021, 11:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Dziedātājs un raidījumu vadītājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter publicējis video, kas politiķim Artusam Kaimiņam licis domāt, ka Reiniks pārkāpj Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus.

Reiniks video reklamē raidījuma "Pasaki to skaļi" jaunāko epizodi.

Tajā viesi un raidījuma vadītāji redzami bez sejas aizsargmaskām un neievērojot divu metru distanci. Tieši šis aspekts peisaistījis Kaimiņa uzmanību.

"Klau, kas ar to distancēšanos, kas MK noteikumos ir noteikta? Tas jums vairs nav spēkā?" neizpratnē ir Kaimiņš.

Tikmēr Reiniks raksta, ka raidījuma filmēšanas komanda ievēro valstī noteiktos ierobežojumus.

"Pirms filmēšananas visas kadrā un aizkadrā darbojošās personas veic laboratoriskus testus, bet telpas, sasakaņā ar noteikumiem, filmēšanas laikā tiek vēdinātas ik pa 15minūtēm. Noteikumus ievērojam un aizkadrā, kad nedeg REC, visi esam maskās," skaidro Reiniks.

Iepriekš vēstījām, ka Reiniks mikroblogošanas vietnē Twitter atklājis, ar kuru no vakcīnām pret Covid-19 vēlas portēties pats.

"Atbalstu Latvijas lēmumu apturēt Astrazeneca izmantošanu uz laiku. Šādos jūtīgos un neviennozīmīgi vērtētos jautājumos tomēr gribas 100% drošību. Un, ja ir citi varianti, par kuriem nav šaubu, tad jāizmanto tie. P.S. Es joprojām gaidu Johnson&Johnson ienākšanu," rakstīja Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:31

Jaunākās diskusijas