Princis Filips izbiedē ar savu izskatu pēc slimnīcas

tautaruna.lv 17.marts 2021, 12:09
 
Reuters/Scanpix/LETA
Lielbritānijas karalienes Elizabetes II 99 gadus vecais dzīvesbiedrs princis Filips otrdien izrakstīts no slimnīcas, kur ārstējās četras nedēļas. Tiesa gan, daudzi pamanījuši, ka princis neizskatoties labi.

Kad Filips februārī tika hospitalizēts, Bekingemas pils paziņoja, ka princis cieš no infekcijas, bet neatklāja kādas. Vēlāk pils norādīja, ka princis nav inficējies ar jauno koronavīrusu.

Marta sākumā pils paziņoja, ka Filips pārvests uz Svētā Bartolomeja slimnīcu, kur viņam tika veikta veiksmīga medicīniska procedūra jau esošas sirds problēmas dēļ. Pēc tam viņš tika nogādāts atpakaļ Karaļa Eduarda VII slimnīcā.

Pēc 28 dienu ilgas ārstēšanas Filips beidzot ticis izrakstīts no slimnīcas. Tomēr fotogrāfijas, kurās redzams karalienes Elizabetes II vīra iekāpšana automašīnā, pamatīgi satraukušas britus. Cilvēki Filipa acīs pamanījuši nolaistu skatienu un trauksmi, bet citi uztarucas par viņa neveselīgo sejas krāsu.

ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA

Tiesa gan, pēc oficiālās pils informācijas, princis ir vesels un gatavs atgriezties pie saviem pienākumiem (lai kādi tie arī būtu).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:56

Jaunākās diskusijas