Agati Mucenieci pieķer ar precētu vīrieti

tautaruna.lv 15.marts 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latviešu izcelsmes aktrise Agata Muceniece, kas pirms laika ar skandālu šķīrās no vīra aktiera Pāvela Prilučnija, atradusi jaunu simpātiju. Baumo, ka aktrisei ir attiecības ar precēto režisoru Klimu Šipenko, raksta "starhit.ru".

"StarHit" rīcībā ir fotogrāfijas un video, kuros, pirmkārt, vairs nav šaubu, ka kadros redzama Muceniece. Otrkārt, maz ticams, ka video notiekošo var interpretēt neviennozīmīgi.

"Video tika filmēts janvāra beigās teātrī. Viņi sēdēja kopā, to pat neslēpa, bet, protams, neizrādīja jūtas," medijam pastāstīja avots.

Atšķirībā no tā, kas notika tālāk, kad abi apskāvās un skūpstījās uz ielas. Šipenko šobrīd ir oficiāli precējies, savukārt Muceniece uz visiem jautājumiem atbild, ka viņi ir tikai draugi.

Bet šī nav pirmā reize, kad viņi kopā manīti sabiedrībā.

Nesen režisors, starp citu, svinēja laulības 10. gadadienu ar scenāristi Sonju Karpuņinu. Pāris audzina meitu Klementīnu un dēlu, kurš dzimis pagājušā gada jūnijā. Tomēr pāra attiecības nemaz nav spīdošas, kā varētu šķist intervijās un sociālajos tīklos. Laulība pirms dažiem gadiem gandrīz izjuka, Šipenko sieva pat iesūdzēja tiesā par mantas dalīšanu. Bet toreiz šķiet, ka Klimam izdevās panākt mieru un saglabāt laulību, jo Sonja iesniegumu atsauca.

View this post on Instagram

A post shared by Solo (@babka.nalavke)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:21

Jaunākās diskusijas