Soctīklos asi kritizē Pavļuta ierakstu par Vakcinācijas biroju

tautaruna.lv 15.marts 2021, 10:59
 
Vladislavs Proškins/F64
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji neskopojušies ar kritiskiem komentāriem, reaģējot uz veselības ministra Daniela Pavļuta ierakstu par Vakcinācijas biroju.

"Vakcinācijas biroju gan sabiedrība, gan nozare ir uztvērusi kā kaut ko atsevišķu. Tā tas nedrīkst būt, vakcinācijas projekta kooordinatoru komandai ir jādarbojas ciešā sazobē ar nozari - tuvāk ģimenes ārstiem un ārstniecības iestādēm, tuvāk loģistikas pakalpojumu sniedzējiem," raksta Pavļuts.

Tikmēr Twitter lietotāji kārtējo reizi neslēpa savu kritisko attieksmi pret Vakcinācijas biroja darbu.

Komentētāji aicina biroju likvidēt, rakstot, ka no tā nav jēgas. Tāpat Twitter lietotāji aicina ierēdņus beidzot pievērsties reālam vakcinēšanas procesam, nevis tikai kaut ko mainīt un reorganizēt.

"Tak beidziet tur ņemties ar visiem tiem saviem dziesmusvētku birojiem un sāciet vienreiz vakcinēt! Mēs esam pēdējā vietā Eiropā! Attopieties!" teikts kādā komentārā.

"Sabiedrība to uztver kā kaut ko nevajadzīgo un naudas atmazgāšanas biroju. Vakardien vakcinēti 65 cilvēki??? Atgādināt jūsu pašu janvārī sludinātos plānus un mērķus?" raksta vēl kāds.

Vēl kāds Twitter lietotājs raksta: "Piederībai nav lielas nozīmes, ir svarīgs rezultāts. Ar rezultātu esam Eiropas pakaļā."

"Tak beidziet vienreiz visu reorganizēt un pārkārtot! Sāciet tak to vakcināciju! Ir gan klauni!" vēl kāds piebilst.

Kā ziņots, Vakcinācijas projekta birojs tiks likvidēts kā Veselības ministrijas struktūrvienība un integrēts Nacionālajā veselības dienestā (NVD) kā struktūrvienība, šorīt intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja veselības ministrs Daniels Pavļuts.

Pavļuts pauda sapratni par kritiku, vienlaikus norādot, ka, viņaprāt, tā ir tikai daļēji pamatota. Viņš citastarp atzīmēja, ka šajos divos mēnešos ir novērstas daudzas problēmas un ielikti pamati, lai notiku liela mēroga vakcinācija.

"Vakcinācijas projekta birojs bija kļuvis par zibensnovedēju dažādām bažām, tāpēc esam nolēmuši uzlabot tā darbību un reorganizēt to, pievienojot Nacionālajam veselības dienestam, tādējādi tas būs tuvāk notikumiem un dienestam, kas strādā ar veselības nozari," sacīja ministrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:14

Jaunākās diskusijas