Narkotiku tirgonis no Latvijas Igaunijā iekuļas lielās nepatikšanās - zaudē auto un 9000 eiro

tautaruna.lv 15.marts 2021, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Operācija, kas policijai bija veiksmīga, bet narkotiku tirgotājiem ārkārtīgi neveiksmīga, notika pagājušā gada beigās Igaunijas Raplas reģionā, par ko tagad ziņo kaimiņvalsts policija. Igaunijas likumsargiem izdevās aizturēt divus narkotiku pircējus, kuri par 9000 eiro nopirka marihuānu no Latvijas pārdevēja. Likumsargiem vēl nav izdevies arestēt noslēpumaino Latvijas narkotiku tirgotāju, taču, interesanti, viņš atstāja Igaunijas policijas rīcībā 9000 eiro un savu avarējušo džipu.
Policijai izdevās noķert divus igauņu jauniešus, kuri no tirgotāja, kas bija iebraucis no Latvijas, nopirka 1,5 kilogramus marihuānas. Bēgot no likumsargiem, jaunieši palika bez marihuānas - viņi vienkārši to nometa zemē, bet latvietis palika bez naudas un automašīnas, raksta Tallinas laikraksts Postimees.

Viss notika Raplas rajona Kehta ciematā tumšā oktobra vakarā ap pulksten 23:00. Likumsargi uz šauras ielas pamanīja divas automašīnas, starp kurām bija dīvaina kņada. Policisti apstājās, un devās noskaidrot, kas notiek. Divi cilvēki izkāpa no pirmās automašīnas, iekāpa otrajā, un aizbēga.

Tad policija piegāja pie citas automašīnas ar Latvijas numuriem, lai uzzinātu, kas par lietu. Bet cilvēks, kas bija pie šī auto stūres, aibēga ar savu džipu. Tā kā džips brauca nevis pa ceļu, bet gan pāri laukam, policija to pazaudēja no redzesloka.

Automašīnaiar Latvijas numuriem izdevās aizbēgt no policijas, taču ne uz ilgu laiku. Drīz likumsargi grāvī atrada avarējušu džipu, un automašīnas priekšpusē bija 9000 eiro, kurus autovadītājs, iespējams, aizmirsa bēgšanas laikā.

Laikraksts skaidro, ka automašīnā atstātā nauda diez vai bija visa izjauktā darījuma summa, jo šāda narkotiku daudzuma cena varētu būt vismaz divas reizes augstāka. Pēc kāda laika likumsargi atrada arī 1,5 kilogramus marihuānas, kuru aizbēgušie igauņu jaunieši bija vienkārši izmetuši.

Marihuānas pircēji tika aizturēti. Tie ir 18 un 21 gadus veci puiši, no kuriem vecākais ir reperis. Puišu vārdus policija neatklāj. Šobrīd viņi abi gaida tiesu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas