Par kovidpotes blaknēm

Lelde Veinberga 15.marts 2021, 19:22
 
Pixabay
Saprotamu iemeslu dēļ īpaši lielu interesi sabiedrībā izpelnās Covid-19 vakcīnu iespējamās blaknes. Lai arī "raustīšanās" ar "AstraZeneca" ražoto koronavīrusa vakcīnu - te mēs potējam, te mēs atsakāmies no tās - nevieš uzticību, tāpat kā Vakcinācijas projekta biroja nedienas loģistikā, cilvēku šoks, ka vakcīnai var būt blaknes, izbrīna.

Pat pirms maestro Raimonda Paula, pirmo poti dabūja mana 78 vecā vecmāmiņa. Protams, ko lika, to potēja, un viņai tika tagad jau bēdīgi slavenā "AstraZeneca" vakcīna. Uzticoties Eiropas un vietējai zāļu aģentūrai, poti pieņēma. Beigās pat dūriena vietu nemanīja. Un tas cilvēkam, kurš slimo ar hroniskām slimībām un nesen pieveicis audzēju. Tagad gaida otru poti.

Iepriekš tika ziņots, ka ar blaknēm sastopas nepilns procents vakcinēto. Nepilns procents... Arī vakcinētie eksprezidenti neko no solītajam sajūtām pēc vakcīnas nav jutuši. Vien Raimondam Vējonim bijis pāris dienu ilgs apsārtums. Ja to sauc par blakni...

Nenoliedzami, būs cilvēki, kuriem būs alerģiska reakcija un kurus būs nepieciešams pat hospitalizēt. Pašreiz dzirdēts vien viens gadījums, bet vismaz pirmo poti Latvijā saņēmuši teju 80 000 cilvēku. Domāju, ka pāris glāzes vīna radīs lielākas "blaknes" tikpat lielam cilvēku skaitam...

Ja vēlies, vakcinējies, nevēlies - nedodies uz poti, atstāj to citam.Ja esi potējies pret gripu un citām slimībām, zini - arī tām potēm ir tādas pašas vai līdzīgas blaknes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas