Brante saņēmusi ziņu no policijas par "frizēšanos" mežā

tautaruna.lv 16.februāris 2021, 10:30
 
Ekrānuzņēmums
Pēc tam, kad ievērību guva juristes un politiķes Ievas Brantes publicētie attēli, kuros viņai mežā tiek frizēti mati, Valsts policija nolēma šim gadījumam pievērst uzmanību. Tagad Brante mikroblogošanas vietnē Twitter atklāj, ka no likumsargiem saņēmusi lēmumu par administratīvā pārkāpuma procesa uzsākšanu.

Ieva ziņu par lēmumu publicējusi pirmdienas vakarā.

"Jā, šodien saņēmu Valsts policijas lēmumu par administratīvā pārkāpuma procesa uzsākšanu. Fragments no lēmuma: (..) iespējams, Garkalnes novadā, meža masīvā Ievai Brantei veikti skaistumkopšanas pakalpojumi. Gatavošos tiesvedībai," raksta juriste un ierakstam pievienojusi arī attēlus no minētās "frizēšanās".

Tikmēr komentāros Ievas sekotāji lielākoties pauž sievietei atbalstu.

Jau vēstīts, ka Brante sociālajā medijā Instagram ievietoja pavisam neparastu video, kurā pauda neizpratni par valdības pieņemtajiem Covid-19 ierobežojumiem. Ieva video ir redzama friziera krēslā un friziere veic matu kopšanas procedūru meža vidū.

Brante "Facebook" raksta, ka uz šādu soli viņu mudinājusi iekšējā pārliecība un neizpratne par valdības ierobežojumiem, kas, viņasprāt, ir haotiski un objektīvi nepamatoti. Viņa nenoliedzot Covid-19 un neapstrīdot vakcinēšanos svarīgumu un vajadzību, tomēr aicinot valdību uz pārdomātiem un loģiskiem lēmumiem.

Valsts policija (VP) pievērsusi uzmanību šim gadījumam, norādot, ka sabiedrībā zināmi cilvēki varētu būt pārkāpuši Covid-19 ierobežojumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:55

Jaunākās diskusijas