Šovu zvaigzne Magone iekuļas vēl lielākās nepatikšanās

tautaruna.lv 16.februāris 2021, 14:30
 
Ekrānuzņēmums no Youtube/STV Pirmā!
Telekanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene saņēmusi Vidzemes rajona tiesas spriedumu lietā, kurā viņas vecākā bērna Roberta tēvs Oskars Brics pieprasīja no Magones piedzīt uzturlīdzekļus. Tiesa lēma, ka tagad Magonei jāmaksā alimenti, turklāt pie viņas durvīm jau klauvē tiesas izpildītāji, vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Šovu zvaigzne nonāk tiesu izpildītāju nagos" izdevumā "Kas Jauns".

Kā raksta izdevums, tagad Magonei jāsamaksā gan valsts nodeva par tiesvedību - 232 eiro -, gan arī uzturlīdzekļi, kas viņai piespriesti, sākot no prasības pieteikuma iesniegšanas dienas, kas ir 2020. gada 23. novembris. Viņai jāmaksā likumā paredzētā minimālā summa, kas līdz 2020. gada 31. decembrim ir 129 eiro, bet, sākot ar šo gadu, 150 eiro mēnesī.

Tā Magones ģimenei ir liela nauda, it sevišķi ņemot vērā, ka viņas aprūpē ir trīs mazgadīgi bērni, bet pati atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā.

“Protams, trūcīgo statusa man nav. Ir māja, hektārs zemes, vistas. Šo to saņemu par dalību šovā. Bet... uzskatu, ka turīgākam vīrietim pieprasīt līdzekļus no nabagākas ģimenes ir kauna lieta. Kundziņš tagad par mūsu 150 eiro nopirks sev aliņu, bet mums šie 150 eiro jāatņem bērniem, kuri jau tā nav lutināti,” izsakās Magone.

Magone uzsver, ka viņa ir likumpaklausīga pilsone un gatava izpildīt tiesā nolemto. Viņa, tiklīdz pastniece atnesa tiesas spriedumu, ķērās pie naudas meklēšanas un pāris dienu laikā prasītājam aizskaitīja alimentus par četriem mēnešiem (decembri, janvāri, februāri un pat par martu). Taču... tik un tā Magone vienlaikus saņēma arī vēsti no tiesu izpildītāja, ka viņa kļuvusi par parādnieci, jo nav samaksājusi alimentus! Nu Magonei līdz 21. februārim tiek pieprasīts samaksāt ne tikai uzturlīdzekļu parādu 309 eiro apmērā, bet arī segt tiesu izpildītāja izdevumus, kas ir vairāk nekā 100 eiro.

Jāpiebilst, ka ar šo tiesas lēmumu Magonei nākas maksāt uzturlīdzekļus par bērnu, ar kuru viņai pat nav īsti dota iespēja sazināties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:59

Jaunākās diskusijas