"Neticami!"; Garklāvai izdodas iemūžināt īstu ziemas brīnumu

tautaruna.lv 16.februāris 2021, 16:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnālistei Kristīnei Garklāvai izdevies skaistos attēlos iemūžināt pasakainas ziemas ainavas.
Garklāva janvārī atklāja, ka salauzusi kāju, kas liedzis viņai izbaudīt pilnvērtīgu atpūtu pie dabas ziemā. Tomēr arī ar ieģipsētu kāju viņai izdevies pieredzēt pasakainus ziemas skatus.

"Neticami! Man tomēr izdevās sastapt ziemas brīnumu... Sestdienas rīts Vidzemē sākās ar tādu mānīgu lietu. Jā, lietu... Neticēju, kamēr neredzēju.. Nākamajos mirkļos - visi koki sudrabā... Es - mašīnā ar fotoaparātu rokās.. Protams, nodarboties ar "iekš mašīn" fotografēšanu nav tik forši kā brist kupenas..bet tomēr- tāda laime! (tie, kas nezina - man kāja ģipsī..Tā ziemas ainava..neaizmirstama! Pēc stundas visi koki savus jaunos mētelīšus jau atdeva vējam.. Stāsts par mirkļiem.. Tie tik īsi un, iespējams, tik skaisti un mūžīgi!" - sajūsmināta ir Garklāva.

Jau vēstīts, ka žurnāliste saviem Instagram sekotājiem atklāja, ka ir nokļuvusi neapskaužamā situācijā, jo, dodoties vakarā baudīt ziemas priekus, Kristīnei jautrā atpūta beidzās pavisam skumji. "Izbaudīju ielu slidenumu un bedrīšu burvību uz visiem 100. Lauzta kāja," saviem Instagram sekotājiem atklāja Graklāva.

Kristīne Garklāva ir TV3 rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" vadītāja un divu dēlu māmiņa. Dēls Ernests pasaulē nāca 2011. gadā bet viņas otrais dēls Fricis dzima 2014. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:19

Jaunākās diskusijas