"Es ielidoju grāvī!"; influencere Evelīna Pārkere atzīst, ka avarējusi ar nesen nopirkto auto

tautaruna.lv 8.februāris 2021, 15:27
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Vietējā sociālo tīklu zvaigzne Evelīna Pārkere izbeigusi spekulācijas un atzinusi, ka pirms nepilnas nedēļas uz Tukuma šosejas ieslīdējusi grāvī ar savu tikko iegādāto "Lexus" markas automašīnu.

Jaunā meitene izbrīnīta par lielo sabiedrības interesi un saņēmusi arī sekotāju jautājumus par soctīklos un medijos publicēto informāciju. Evelīna Instagram "stāstiņos" atzīst, ka patiesi pirms 6 dienām ieslīdējusi grāvī.

Avāriju veicināja gan sniegputenis, gan tā sauktais "melnais ledus" - šoseja bija klāta ar ledus kārtiņu, kas padarīja ceļu slidenu. Tajā pašā ceļa posmā avarēja vēl vairākas automašīnas.

Kā norāda Evelīna Pārkere, ne viņai, ne auto neesot "ne skrambiņas". Izpalīdzīgi garāmbraucēji palīdzējuši viņai un izvilkuši “Lexus” no sniegotās ceļmalas un viņa varējusi turpināt ceļu mājup.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Informācija, ka tieši Evelīna varējusi būt iekļuvusi nelielā avārijā, izplatījās pēc kāda aculiecinieka video. Tajā redzams arī influenceres avarējušais auto.

Jau vēstījām, ka pirms nepilnām trim nedēļām inluencere Evelīna Pārkere iegādājusies savu pirmo auto - šiku "Lexus".

Evelīna Pārkere ir Latvijā pazīstama video blogere un influencere. Televīzijas skatītāji viņu atpazīst, kā Alisi Vētru no latviešu seriāla ”Viss pa jaunam”. Jauniete pulcē 123 000 sekotāju savā Instagram profilā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:23

Jaunākās diskusijas