"Lauku sētas" zvaigzne pamet Latviju

tautaruna.lv 8.februāris 2021, 17:48
 
facebook.com
Šovs ”Jurčika ceļš” ir noslēdzies, un tā izskaņā galvenais varonis Juris Jakubanecs nāk klajā ar paziņojumu. ”Lauku sētas” uzvarētājs atklāj, ka tālāk viņa ceļš vedīs prom no dzimtenes, raksta "skaties.lv".

Savus plānus viņš šova ”Jurčika ceļš” finālā atklāj ”Lauku sētas” koalīcijas biedriem Danai un Viljamam. Viņš atklāj, ka no Latvijas aizbrauks kopā ar savu mīļoto Ievu.

‘’Ir plāns doties projām no šīs zemes. Uz Nīderlandes pusi.

Ar tādiem plāniem, kādi reāli mums ir, mēs Latvijā nepavilktu tā īsti. Gribās kaut ko savu, lai nav tā, ka tu tikai īrē vai izmet naudu.

Doma ir aizbraukt uz pāris gadiem un atbraukt atpakaļ pa atvaļinājumu laiku. Bet tā peļņas vietu meklēt kaut kur citur.

Savādāk Latvijā, kā jau tu pats zini, nav nemaz tik viegli to izdarīt,’’ Viljamam atklāj Jurčiks. Draugi gan mēģina Jurčiku atrunāt un mēģina iedvesmot tā vietā, lai rautos melnās miesās ārzemēs, sākt savu rūpalu Latvijā.

‘’Juri, šis ir labākais lai Latvijā kaut ko uzsāktu,’’ oponē Viljams. Jurim šis variants neder - uzkrājumu viņam nav, vien nenomaksāti parādi, ko ar Latvijas algu nomaksāt neizdodas. Tāpēc jādodas peļņā.

Lai gan Juris un Ieva bija plānojuši pamest Latviju uzreiz pēc Ziemassvētkiem, ierobežojumu pastiprināšanas dēļ notikusi aizkavēšanās. Taču pie pirmās iespējas abi būšot prom, un tas būs drīz.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:12

Jaunākās diskusijas