Mūrniece izmisumā par lielo nodokļa parādu

tautaruna.lv 8.februāris 2021, 10:34
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
"Kā tur bija ar tiem atbalsta mehānismiem? Vienīgais, ko skaidri un nepārprotami saprotu - ir tikai rēķini un sodi. No valsts un pašvaldības," sociālajā vietnē Facebook raksta bjusī ministre un viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece.

Mūrniece publicējusi rēķinu, kurā redzams, ka viņas vadītajai viesnīcai izveidojies nekustamā īpašuma nodokļa parādas 124 264, 27 eiro apmērā.

Mūrniece pauž, ka, kamēr ar privātiem piegādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem ir iespējams vienoties par noteikumiem un "viņi saprot, ka ieņēmumu nav, tātad nav naudas rēķiniem", citāda situācija izvērtusies ar valsts un pašvaldību uzņēmumiem.

"Vienīgie, kas to nav pamanījuši - valdības un pašvaldības uzņēmumi..." - norāda Mūrniece.

Jau vēstīts, ka ar nekustamā īpašuma nodokļa nomaksas problēmām Mūrniece saskārusies arī rudenī, kad, samaksājot nodokli par vēlu, saņēmusi sodu. "Samaksājām Rīgas Domei NĪN. Nekavējoties uzzinājām, ka esam parādā vēl 600 eur, jo par vēlu samaksājām... Reāls atbalsts uzņēmējiem?" raksta Mūrniece.

Vēl iepriekš Mūrniece neslēpa sašutumu par rēķinu, ko atsūtījis uzņēmums "Rīgas Ūdens". Lai gan viesnīca ir slēgta, Mūrniecei esot bijis jāmaksā vairāk nekā 3000 eiro liels rēķins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas