Mārtiņš Sirmais aizvēris restorānu un tirgo sviestmaizes

Viktorija Gabrjuna 16.novembris 2020, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Tirdzniecības centrā “Sāga” esošājā gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” veikalā uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība. Tās tapušas sadarbībā ar pavāru Mārtiņu Sirmo, raksta "travelnews.lv".

Tiek piedāvātas ap 9 dažādām siltām desas un gaļas maizēm. Šobrīd, ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju, jauno produktu līniju var iegādāties tikai līdzi ņemšanai, bet turpmāk šajā “Forevers” veikalā atradīsies arī zona maltītes baudīšanai uz vietas.

Mārtiņš Sirmais uzsver, ka šis laiks diktē vajadzību pēc tā, ka enerģiju un uzturvērtības saņemam ātri, tomēr arī šādos apstākļos ir vismaz divi kritēriji, no kuriem atkāpes nav iespējamas.

“Tā ir produkcijas kvalitāte un svaigums. Apvienojot divas labas lietas - svaigu maizi un augstvērtīgus gaļas izstrādājumus, ar pareizajām piedevām var iegūt labāko kombināciju!” raksta Sirmais.

Iepriekš vēstījām, ka Mārtiņš Sirmais sociālajos tīklos publicējis paziņojumu, ka grasās slēgt savu "3 pavāru" restorānu.

"Paldies par milzīgo atbalstu un neskaitāmiem darba piedāvājumiem. Skaidrības labad, "3 pavāri" nekur nepazūd mēs slēdzam durvis likuma noteiktajā kārtībā un atvērsimies ASAP," sekotājus mierināja pavārs.

Kā ziņots, saslimstības ar Covid-19 ierobežošanai līdz 6.decembrim Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā spēkā būs virkne ierobežojumu, nosaka valdības lēmums.

Uz ārkārtas situācijas laiku Latvijā no pirmdienas aizliegti pakalpojumi, kas saistīti ar izklaidi un labsajūtu.

Valdības lēmums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu paredz, ka uz četrām nedēļām Latvijā būs aizliegta izklaides pakalpojumu sniegšana bāros, naktsklubos, diskotēkās, akvaparkos, pirtīs, SPA, slidotavās, spēļu zālēs, bērnu viesību organizēšanas vietās, izklaides un atrakciju centros, batutu parkos, bērnu rotaļu istabās, bērnu pieskatīšanas istabās. Minētais aizliegums neattieksies uz atpūtu dabas takās.

Sabiedriskās ēdināšanas vietās būs atļauts izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai.

Tāpat ziņots, ka Restorānu biedrība valdībā iesniegusi savus priekšlikumus Covid-19 pandēmijas ierobežojumu atbalsta mehānismu izstrādei, kas ietver arī daļēju sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu apgrozījuma kompensēšanu, kā arī nozarei pēc ārkārtas stāvokļa beigām vismaz uz 18 mēnešiem samazinātu pievienotās vērtības nodokli (PVN), atjaunot dīkstāves pabalstus, noteikt atbalstu nodokļu atlikšanai un pagarināt jau atlikto nodokļu grafikus no pavasara, panākt vienošanos ar finanšu sektoru par pamatsummas procentu atlikšanu un pagarināt pavasarī saņemto "Altum" kredītu termiņus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas