Hjū Grants atklāti par inficēšanos ar Covid-19: Acis šķita trīs reizes lielākas, sākās panika

tautaruna.lv 16.novembris 2020, 18:28
 
Scanpix/AFP
Britu aktieris Hjū Grants atklāj, ka abi ar sievu pārslimojuši koronavīrusu Covid-19. Aktieris dalās ar savu slimības gaitu un simptomiem, norādot, ka brīdī, kad vairs nespēja sajust smaržu, viņam sākās panika.

Aktieris Hjū Grants atklājis, ka ar vīrusu inficējies jau februārī, kad tas tikko sācis izplatīties pasaulē. Covid-19 vēl nebija tik izplatīts, tāpēc arī simptomus bija grūtāk atpazīt.

Ar savu pieredzi Grants dalās intervijā ar Stīvenu Kolbertu: "Tas bija sviedru murgs, pat savā ziņā apkaunojoši. Mani acu āboli šķita trīs reizes lielāki kā ikdienā. Un likās, ka uz krūtīm sēdētu kāds masīvs vīrs."

Tāpat aktieri nesagatavotu pārsteidzis fakts, ka viens no simptomiem var būt ožas zaudēšana. "Gāju pa ielu un nodomāju, ka nejūtu smaržu, tad sāku krist panikā," neslēpj britu aktietis Hjū Grants. Viņš sācis ostīt puķes un visu pārējo, kas gadījies ceļā.

"Ienācu mājās un iepūtu tieši sejā sievas Chanel smaržas - nekā! Smaržu nejutu, tomēr redzi uz mirkli zaudēju," joko aktieris.

Acu problēmas ir viens no neparastākajiem Covid-19 simptomiem, par kuru runā reti. Līdzīgi kā Hjū Grantam šķitis, ka acis kļuvušas trīs reizes lielākas, var kļūt palielināti, apsārtuši asinsvadi, pietūkt plakstiņi, acis var asarot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:26

Jaunākās diskusijas