Dagmāra Legante nāk klajā ar ļoti neparastu ieteikumu sievietēm

Baiba Puriņa 16.novembris 2020, 15:32
 
Vladislavs Proškins/F64
TV personība un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante raidījumā "Sapņu ķērājas" devusi sievietēm pavisam neierastu padomu.

Nereti sievietes mēdz nedaudz samelot par savu vecumu, padarot sevi jaunākas, taču Dagmāra Legante iesaka rīkoties tieši pretēji.

Legante šova vadītājas samulsināja apgalvojot, ka viņai ir 46 gadi. Izrādās, ka Dagmāras brālis viņai reiz ieteicis, stāstot par savu vecumu, labāk dažus gadus pielikt klāt, jo tad, visticamāk, tiks saņemti komplimenti, ka izskaties jaunāka.

"Manuprāt, jaunības kults ir daudz par daudz. No vienas puses tas nav patīkami. Tad tu saproti, ka ir diezgan sāpīgi, ja tev pateiktu kaut kur "nē" tikai tavu gadu dēļ, kādas liekās krunkas dēļ. Ir taču profesijas, kur varētu strādāt visu laiku," savu viedokli par jaunības kultu sabiedrībā pauž Legante.

Dagmāra atklāj, ka mēdz aizdomāties par to, kā būšot, kad vairāk būs redzamas novecošanās pazīmes, taču viņu vairāk satraucot tieši enerģijas zušana, paliekot vecākai. Dagmāra neslēpj, ka sevī kaut ko uzlabotu ar plastikās ķirurģijas palīdzību tikai tad, ja tas būtu sevis dēļ.

Dagmāra Legante-Celmiņa ir latviešu aktrise, humoriste, TV raidījumu vadītāja, modele un fotogrāfe.

Dagmāra Legante aktrises karjeras laikā ir spēlējusi divās Dailes teātra izrādēs: "Petras fon Kantas rūgtās asaras" (2003), "Lodes pār Brodveju". Tāpat ir filmējusies Jāņa Streiča 2010. gada filmā "Rūdolfa mantojums".

Precējusies ar uzņēmēju Normundu Celmiņu. 2010. gada 8. oktobrī viņiem piedzima meita Šarlote, bet 2013. gada novembrī viņu otrā meita Odrija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:06

Jaunākās diskusijas