Ķibilda sieva pēc vīra nāves trešo reizi dosies pie psihologa

Viktorija Gabrjuna 16.novembris 2020, 11:30
 
Publicitātes foto
Pēc tam, kad pērnā gada 26.pktobrī mūžībā devās TV personība Mārtiņš Ķibilds, viņa sieva Ilze Ķibilde-Grase Aivas Kanepones materiālā "Mārtiņam patiktu!" izdevumā "Ieva" atklāj, ka gads pēc vīra nāves bijis ļoti smags. Viņai palīdzējuši gan labi draugi, gan profesionāļi. Tomēr ne pie viena viņa nebija pierakstījusies uz terapijas sesiju.
Ilze atklāj, ka pie psihologa/psihoterapeita mēģināja doties divas reizes un un mēģinās arī trešo.

Viņa piekrīt, ka to vajag, taču, atskatoties uz savu pieredzi, saka - neizdevās kā filmās, kad viss ir fantastiski, un cilvēks iegūst terapeitu uz mūžu.

Ilze uzskata, ka visdrīzāk tas bija aizsargmehānisms - kāpēc svešam cilvēkam jāstāsta, kā viņa jūtas.

"Man ir labākā draudzene, brālis, tuvie cilvēki, un kādā brīdī liekas, ka ar to pietiek. Bet viņi nespēj profesionāli izciet cauri manām izjūtām, un viņiem pašiem sāp tā pati situācija. Tāpēc es iešu trešo reizi," pauda Ķibilda sieva.

Jau ziņots, ka nāve Ķibildam piezagās pēkšņi - 26. oktobrī Mārtiņš nomira Amsterdamā un viņa dzīvību vairs neizdevās glābt.

Par negaidīto un tik pēkšņo Mārtiņa Ķibilda aiziešanu mūžībā tika paziņots VFS «Films» (Vides filmu studija) «Facebook» lapā. Citējam tur publicēto ierakstu: «Mūsu viena no dedzīgākajām liesmām ir pārdegusi un izdegusi. Mārtiņ, mums Tu vienmēr paliksi spožs, lai arī kurp Tu esi devies. Lūk, skumjā ziņa no Mārtiņa ģimenes: «Sestdien, 26. oktobrī, pēkšņi miris TV raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:39

Jaunākās diskusijas