Pamatīgu traci saceļ šovu zvaigznes Magones ieraksts soctīklos

tautaruna.lv 6.novembris 2020, 12:15
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Latvijas šovu zvaigznes Magones Šutovienes (pazīstamas kā Magones Burkas) ieraksts sociālajā tīklā Facebook raisījis pamatīgu diskusiju.
Facebook Magone publicējusi ierakstu, kurā maiņai piedāvā savu haskija šķirnes suni.

"Žanis beidzot atzīst, ka kļūdījies. Haskijs nav suns, kas mums vajadzīgs, tāpēc visi kopā pieņēmām lēmumu apmainīt Sibēriju Haskaiti Šū pret laukos un mūsu apstākļos noderīgāku suni, kas vismaz māk riet bez divu gadu apmācības pie psihologa, kinologa un dārga trenera," raksta Magone.

Viņa informē, ka haskiju meitene ir pusotru gadu veca, kā arī čipēta, potēta pret trakumsērgu, dzīvniekam ir pase.

Jāpiebilst, ka Magones ieraksts sacēla pamatīgu traci. Daudzi Facebook lietotāji pauda neizpratni, kā var tā vienkārši atdot ģimenes mīluli.

"Es nespēju noticēt, ka tā vienkārši kā lietu spējat atdot iemīļotu suni. Es tā nevarētu, jo mīlu savu dzīvnieku kaut ari varbūt dažreiz izstrādā nedarbus.

Par to, ko pieradina, jābūt atbildīgam. Tā reiz teica rakstnieks Antuans de Sent- Ekziperī "Mazais Princis" grāmatā," teikts kādā komentārā.
"Kā var vienkārši "apmainīt"? Man nav ko teikt. Tas taču tikpat kā ģimenes loceklis," teikts vēl kādā komentārā.
Kā uzsver Magone, "mēs vienkārši meklējam alternatīvas visiem, labāko iespējamo un laimīgāko".
Tikmēr daļa komentētāju ir Magones pusē, uzskatot, ka "bezatbildīgi būtu tikai izmest kādā ceļa malā, nevis kādam atdot".
Jau vēstījām, ka pie šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones Šutovienes (iepriekš Burka) viesojās pārstāvji no Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD), jo bija paklīdušas ziņas par dzīvnieku stāvokli viņas sētā. Izrādās nonākšana PVD redzeslokā pabojājusi Magones ģimenes vēlmi iegūt vēl vienu suni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:05

Jaunākās diskusijas