FOTO: Adriana Miglāne atrāda augumu dažus mēnešus pēc dzemdībām

tautaruna.lv 8.novembris 2020, 16:40
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Augusta otrajā pusē dziedātaja, šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne kļuva par māmiņu savai pirmajai atvasei. Instagram Adriana atrādījusi, kā izskatās divarpus mēnešus pēc dzemdībām.
Adriana publicējusi foto no sporta zāles un atklājusi, ka treniņš esot viņu mazliet "uzfrišinājis".

"Ir arī “zombiju” dienas mammu dzīvē, tāpēc šodien treniņš mani mazliet “uzfrišināja”.Es tik katru dienu vairāk saprotu to, ka mammas ir tik spēcīgas sievietes! Mēs varam pilnīgi visu - pat ar vienu roku vakariņas taisīt! Man dēliņš ir īpašs, bez manis nekur," raksta Miglāne.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

Tikmēr komentāros Adrianas sekotāji neskpojojās ar komplimentiem, rakstot, ka viņai nevajag sportot, jo viņa jau tā ir tieva.

"Tu esi superīgs cilvēks. Ar pozitīvu skatījumu uz dzīvi, un dzīves dažneažādākajām situācijām. Prieks skatīties uz to, un sekot tam līdzi kaut caur instagram," teikts kādā komentārā.

Nesen vēstījām, ka šova "X Faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne, kas augustā kļuvusi par māmiņu savai pirmajai atvasei, vietnē Instagram pastāstījusi, kādas bija viņas dzemdības.

"Īsumā - dzemdības bija ļoti skaistas, es biju gaidījusi kaut ko trakāku, bet, protams, tas ir kā kurai meitenei.

Es esmu ļoti priecīga un laimīga par savām dzemdībām. (..) Tagad aprodam ar jauno dzīves posmu ar celšanos naktīs un visu pārējo, bet, protams, tas viss pieder pie lietas. Tāda sajūta, ka drīz mācēšu darīt visu ar vienu roku, piemēram, uztaisīt kafiju," atklāja Adriana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:53

Jaunākās diskusijas