Modele Diāna Kubasova: Lai arī robežas slēgtas, Bali ieradušies 10 000 cilvēku

Lelde Veinberga 8.novembris 2020, 17:40
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova savā Instagram profilā atklājusi, kā tagad, kad Indonēzijas robežas oficiāli ir slēgtas, iespējams nokļūt uz eksotisko Bali salu, kur jau labu laiku dzīvo arī pati latviešu skaistule.

"KĀ ŠOBRĪD TIKT UZ BALI? Tas jau ir iespējams! Lai arī Indonēzijas robežas oficiāli ir slēgtas un tūrisma vīzas netiek izsniegtas, pēdējo nedēļu laikā vairāk kā 10 000 cilvēku no visas pasaules jau ir ielidojuši Bali. Jautāsiet - KĀ?

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Atbilde ir - ar BIZNESA VĪZU. Šo vīzu 212 oficiāli izsniedz, ja dodies uz Bali potenciālu investīciju nolūkā, bet tā kā nekustamo īpašumu cenas šeit šobrīd ir ļoti izdevīgas - šī atruna var būt ikvienam!

Vīza ir padārga, ap 400-500$ (nu jau cenas ir nokritušās no 700-800$). To noformē online 2 dienu laikā un ar to nodarbojas vīzu aģenti. Ar viņu var Bali uzturēties 6 mēnešus, tā kā derēs ziemošanai te," stāsta Diāna.

Jau vēstīts, ka Kubasova, kura koronavīrusa Covid-19 pandēmijas laikā mitinās Bali, pavēstījusi "sliktas ziņas", kas attiecas uz Bali salas apmeklējumu. Kā raksta Diāna, lai gan tika solīts, ka Bali sala drīzumā varētu tikt atvērta tūristiem, tas tomēr nenotikšot: "Pirms pāris dienām iznāca jaunumi par to, ka Bali starptautiskajam tūrismam neplāno atvērt līdz 2021. gadam." Tāpat modele video atklājusi, kā norit viņas dzīve uz skaistās salas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas