Galkins komentē baumas par Pugačovas ģimeni

tautaruna.lv 8.novembris 2020, 13:00
 
Stanislav Krasilnikov/TASS/Scanpix/Leta
Krievijas humorists Maksims Galkins veltījis skarbus vārdus baumām par Allas Pugačovas ģimeni, raksta "otkrito.lv".

"Vakar filmēšanas laukumā kopā ar Kristīni pasmējāmies par kārtējo neveiklo melu porciju presē par mūsu ģimeni. Jau cik gadus par sevi lasām, bet joprojām brīnāmies, kā pietiek nekaunības uz līdzenas vietas radīt skandālu un sacerēt stāstus par attiecībām mūsu ģimenē. Šo "ziņu" galvenā iezīme ir it kā atsaukšanās uz mūsu pašu vārdiem, taču jūs nekad neatradīsiet sākotnējo avotu, kur tas ir pateikts," paskaidroja Galkins.

Dziedātājas meitas Kristīnes Orbakaites atgriešanos mātes mājās pavadījušas skaļas baumas ārzemju medijos. Faniem radās aizdomas, ka dziedātāja ir izšķīrusies no sava vīrs Maihila Zemcova, kurš palicis ASV kopā ar meitu Klaudiju. Tikmēr gan Zemcovs ir atzinies savai izredzētajai mīlestībā un norādījis, ka skumst pēc viņas.

Tāpat jau vēstīts, ka Allas Pugačovas meita dziedātāja Kristīna Orbakaite atzinusi, ka bijusi pret to, lai piedzimst dvīņi Harijs un Elizabete.

Atklātā intervijā Kristīna pastāstīja, ka viņas bērnība nav bijusi viegla mammas popularitātes dēļ. Pugačovas nekad neesot bijis mājās, un šī iemesla dēļ Orbakaite ļoti cieta.

"Mūsmājās jautājums par surogātmāti tika pārrunāts ne reizi vien, bet es biju pret. Mana mamma nemāk būt īsta mamma. Es nevēlētos, lai Harijs un Elizabete sajustu uzmanības un mīlestības trūkumu kā es," pauda Orbakaite.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas