"Iekliedzos, un viņš izspļāva suni!"; Rīgā suns līdz nāvei saplosa Jorkšīras terjeru

tautaruna.lv 8.novembris 2020, 14:40
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Dmitrijs Suļžics/F64
Rīdziniece Žanna līdz pat 9. oktobra rītam bija uzticamā drauga un ģimenes mīluļa Rafika saimniece. Tieši šajā dienā kārtējā pastaiga ar nelielā auguma Jorkšīras terjeru jau pie pašas mājas beidzas traģiski, informē raidījums "Bez Tabu".

Žanna raidījumam atklāj vietu, kur negadījums noticis un pastāstīja par notikušo: "Un pēkšņi redzu suņa galvu. Amerikāņu akitas šķirnes tēviņu. Tas notika ļoti ātri, es biju ļoti pārsteigta, ka suns ir tik tālu no savas saimnieces. Tajā pašā brīdī manu suni saķēra. Strauji pacēla gaisā. Strauji [zobos] raustīja suni. Piecus kilogramus smago jorku. Tā, ka pat nospruka kaklasiksna. Es uzreiz iekliedzos baisā balsī. Viņš uzreiz izspļāva suni."

Žanna momentāni piesteidzās pie sava mīluļa, kuru tobrīd jau ieskāva asiņu peļķe. Rafiku steigšus nogādāja veterinārajā klīnikā.

"Lauztas ribas, pārrauta diafragma un iekšējie orgāni. Daļēji pat izkritušas zarnas. Tas viss, protams, ir briesmīgi. Es, protams, lūdzu par jebkuru samaksu sniegt iespējamo palīdzību, jo tas man bija ļoti dārgs ģimenes loceklis.
Veterinārārsti centās, taču gūtās traumas izrādījās pārāk smagas. Deviņus gadus vecais Rafiks nomira uz operācijas galda.

Žanna ir nikna uz vainīgā suņa saimnieci, kura gan neuzskata, ka viņas suns esot bīstams.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas