Katrīna Puriņa-Liberte atklāj, kas viņu piesaista krievu tautības vīriešos

tautaruna.lv 8.novembris 2020, 16:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Ārste Katrīna Puriņa - Liberte STV Pirmā! kanāla raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājusi, kas viņu piesaista krievu tautības vīriešos.

Katrīna norāda, ka daļēji ir ukrainiete un viņas dzimtas saknes meklējamas arī Krievijā, taču viņa ir absolūti uzaugusi Latvijā un, kā pati atzīmē, latviskāku meiteni esot grūti atrast.

"Man laikam ir tāda asociācija ar krievu vīriešiem, ka viņi brīnišķīgi spēj aplidot sievietes. Un man tomēr nedaudz pietrūkst Latvijas vīriešos tā aplidošana, jo nereti man šķiet, ka Latvijas vīriešiem šķiet, ka mums viņi tā kā ir jāaplido," pauž Katrīna.

Intervijā žurnālam "Kā Būt Laimīgai", Katrīna pastāstīja, ka sargā savas attiecība ar vīru.

"Vienreiz ar vīru sniedzām pāra interviju, kur bijām maksimāli godīgi, atklājot, ka neesam nekāds saldais pārītis, un ar to pietiek. Nav jau vienas universālas receptes, kā būt un ilgstoši saglabāt attiecības. Bet, ņemot vērā manu rūgto attiecību pieredzi, vairs negribu sev to ilūziju - būsim kopā līdz mūža galam. Es šodien daru visu, lai mēs izturētu viens otru līdz šodienai un varbūt rītdienai, bet nedomāju - jānovelk 30 gadi, citādi nevar! Redzu tik daudz salauztu ģimeņu, kas it kā ir kopā, bet patiesībā melo viens otram un sev tikai tāpēc, ka jāpiepilda sabiedrības gaidas un normas, tādējādi uzliekot nevajadzīgu spiedienu attiecībās, kurām nemaz nevajadzētu turpināties. Mēs baudām to, kas mums ir dots, lai arī cik garš mūsu ceļš kopā būs. Tas ir mans attiecību reālisms: neticu, ka visiem var būt ilgi un laimīgi, tāpēc koncentrējos, lai labi un laimīgi ir šodien," atklāja Puriņa - Liberte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas