Roberto Meloni savas grāmatas prezentācijā paziņo par skatuves vārda maiņu

tautaruna.lv 24.oktobris 2020, 12:51
 
F64, Mārtiņš Zilgalvis
Vasaras sākumā Latvijā dzīvojošais itālis Roberto Meloni izdeva savu pirmo grāmatu “Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto. 100 slavenību receptes.” Šobrīd Roberto turpina apbraukāt dažādas pilsētas, prezentējot grāmatu un tiekoties ar faniem.

Kādā no nesenākajiem pasākumiem savā Instagram profilā TV seja publicējusi bildi, kurā skatītāji izsēdināti pa vienam, ievērojot distanci.

Fotogrāfiju pavada ieraksts: “Grāmatas prezentācija “Pa Latvijas Novadiem ar Roberto” Covid-19 laikos. Ar sirsnīgo distanci, ar likumu ievērošanu, ar dzīvespriecīgu un cerīgu skatienu uz nākotni, ar sajūtu ka mēs kopā tiksim visam pāri.”

Ekrānšāviņš no instagram.com

Arī pēc viesošanās Vaboles kultūras namā, Roberto publicējis bildi. Tomēr šajā attēla aprakstā viņš paziņo par ļoti asprātīgu skatuves vārda maiņu. No šīs dienas Roberto Meloni jaunais skatuves vārds būšot Jānis Ķirbis.

Ekrānšāviņš no instagram.com

Roberto Meloni vada “Rīga TV 24” kulinārijas šovu, kurā pie viņa viesojas dažādas Latvijas slavenības, lai kopā gatavotu. Grāmata veidota, izmantojot šovā gatavotās ēdienu receptes no Latvijas slavenību virtuvēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas