Populāras latviešu dāmas izbauda stindzinošas ūdens peldes

tautaruna.lv, Anete Ošleja 24.oktobris 2020, 14:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Lielu atsaucību cilvēku vidū iemanto rudens, ziemas peldes, kuru laikā cilvēki mēģina norūdīt gan savu ķermeni, gan pārbaudīt savas spējas izturēt ledus stindzinošo aukstumu. Jūrā, ezerā, upē vai dīķi, šai aktivitātei ir iespējamas dažādas variācijas, arī Latvijā zināmas personības arvien vairāk izvēlas sniegt pārbaudījumu savam ķermenim.

Juriste Ieva Brante ir jau pieredzējusi rudens, ziemas peldētāja, kura aktīvi dodas ūdens izpriecās gada aukstākajos mēnešos. Savas peldes aizvadot tepat Rīgā, Daugavā. Līdz ar to parādot, ka ķermeni ir iespējams rūdīt arī galvaspilsētā, jebkurā laikā, tikai atliek vēlme un gribēšana sevi izaicināti.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Arī televīzijas personība, māmiņu klubs vadītāja Rūta Dvinska savu ķermeni izvēlas norūdīt Kaļķugravā.

“Kāpēc es to daru?! Mana motivācija tiešām nav veselības stiprināšana vai rūdījums. Tā, protams, ir lieliska pievienotā vērtība, bet ne iemesls ‘kāpēc’, manā gadījumā!”

Ekrānuzņēmums no Instagram

Rūta Dvinska atzīst, ka ar rudens peldēm ir sākusi nodarboties, jo ikdienas stress viņu ir nomācis. Kā Dvinska uzsver savā sociālo mediju ierakstā, tad motivācija turpināt iesākto rodas no tā, ka šādi gan ir iespējams sevi pārvarēt, gan ikreiz tas sniedz ticību tam, ka to ir iespējams izdarīt, gan arī tas, ka šāda nodarbe ir lielisks veids, kā sakārtot savas domas un emocijas.

“Mana motivācija ir iemācīties tikt ar sevi galā stresa situācijās un šoks, ko ķermenis saņem, iegremdējoties ledus aukstā ūdenī ir totāls stress. Otrs lielais motivators ir sajūta “pēc” - es to atkal izdarīju, es to spēju, es atkal sevi uzvarēju, apzinos savu spēku, varēšanu un tas ikdienai iedod pavisam citu jaudu!”

Oficiālā peldsezona Latvijā noslēdzas 15. septembrī, taču daudzi cilvēki turpina rūdīt savu ķermeni un dodas vēsajās peldēs. Gaisa un ūdens temperatūra ar katru dienu arvien vairāk krītas, tāpēc tas ir lielisks iemesls, lai sāktu nodarboties ar rudens, ziemas peldēšanu un sākt savu ķermeni rūdīt jau tagad.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:57

Jaunākās diskusijas